mandag, august 18, 2008

Lidt af hvert og ingenting

Jeg har ikke fået scrappet i week-enden, men jeg har da lidt forskelligt at berette alligevel. Jeg har handlet en smule på Etsy, og i sidste uge fik jeg et viskestykke hjem. Det er købt særligt til at pynte i køkkenet:

Viskestykke fra BeanPickleSprout


I fortsætning af sidste uges julesnak, har jeg lavet et par ATC'er med Scenic Routes Roxbury papirer og diverse embellishments. Jeg er blevet ret begejstret for ATC-størrelsen, og jeg pønser på at bruge kortene (eller lave nogle andre) som til- og frakort til jul. Det, tror jeg, kunne se ret fint ud.


For 2½ år siden købte jeg min første photoprinter; en Canon I9950 som jeg har været rigtig rigtig glad for. Desværre begyndte billederne at blive ret kedelige i farverne tidligere på året. Jeg prøvede hvad som helst, men det blev desværre ikke bedre. Kristian og jeg tror måske, at der er tale om at printerhovedet er stået af. Men! Et nyt koster 1000 kr, og hvad så hvis det alligevel ikke var dét, der var i vejen? Nå, men jeg har i nogle måneder scrappet billeder, jeg har fået fremkaldt professionelt. Det betyder at størrelserne er ret meget de samme hele tiden, og det kan jeg godt blive rigtig træt af. Samtidig er det begrænsende for de fixe idéer, der måtte opstå ind imellem. Summasumarum: jeg har købt mig en ny dejlig farveprinter; en Canon IP4500:


Printer du dine billeder selv eller lader du de professionelle om det?

3 kommentarer:

Charlie sagde ...

Vi er de lykkelige ejere af to forskellige Canon fotoprintere. Skal jeg bruge mine fotos HER og NU eller i specielle formater printer jeg selv. Ellers får fotohandleren "lov".

Dine ATC kort er superflotte og jeg er vild med de klare farver du har brugt.

Netti sagde ...

Tillykke med din fotoprinter. jeg lader professionelle lave mine billeder men jeg vil meget gerne have sådan een.

Superflotte ATC kort du har lavet og sikke en god idé at bruge dem som til og fra kort. Jeg kan nemlig ikke lige se fidusen med dem andet end lidt a la glansbilleder *G* Men til og fra kort er da smart.

Karina sagde ...

Skønne ATC kort du laver. Sig til hvis vi skal bytte.