torsdag, august 21, 2008

Flere citroner

Tidligere på måneden handledes LM Style om at scrappe knap så gode billeder - at lave lemonade af de citroner livet byder på. I denne uge har vi fortsat citrustemaet ved at scrappe med citrusfarverne lime, gul og orange.

Mit første layout er med billeder fra min og familien Bergs udflugt til den lokale pumpkin patch sidste år i oktober. Jeg har brugt Scenic Route Grafton, som er tænkt til sommerbilleder, men som også fungerer super godt til efterårsbilleder:


Jeg har brugt KI lace cardstock til at lave et oversized fotohjørne. Jeg klippede KI lace cardstock stykket til, så det fik fint afrundede hjørner:


Tricket med at bruge tuborgklammer om titlen er efterhånden en gammel kending, men på det layout tænkte jeg, at jeg ville tilføje lidt ekstra dimension ved at have to lag tuborgklammer:


Det andet layout er med Rose Moka papirer - og de er bare MUMS! Frække farver og kække mønstre; lige nøjagtigt hvad jeg brænder for for tiden:


Jeg kan mægtigt godt lide Basic Greys Wilma chipboard bogstaver, men for at kunne lave titlen i lag, skar jeg bogstaver ud efter chipboardbogstaverne:


Jeps - de to m'er er w'er vendt på hovedet - det er trods alt begrænset, hvor mange gange jeg skal bruge w'er på mine layouts.

6 kommentarer:

Pia sagde ...

lækre layouts, skønne farver og flot opsætning

lam sagde ...

super flot og farvestrålende farvesammensætning. Jeg får helt lyst til at prøve. Som altid flotte detaljefyldte layouts fra din hånd.

Jette/Thanni sagde ...

Det er bare supergodt!! - der er så mange detaljer man får lyst til at prøve..bl.a. den der "lag-på-lag"-effekt...og nogen skønne farver du har brugt :)

Charlotte Ravn sagde ...

Sikke nogle dejlige farveglade layouts! Som altid fyldt med skønne detaljer!

Netti sagde ...

Jeg er selv vild med at bruge orange..det er sådan en dejlig varm farve.
Sikke en smart ide med fotohjørnet - den vil jeg helt sikkert bruge!
Enormt flotte layouts med så mange små lækre detaljer.

Caroline sagde ...

Wow vilken härlig lo!