onsdag, august 06, 2008

Hvor skønt

Jeg må indrømme, at jeg nyder det køligere vejr, vi har haft de sidste par dage. Det er noget nemmere at få udrettet noget i løbet af dagen, og det er jo godt! I dag har jeg bagt et par læs boller til fryseren, så nu ligger der godt 60 boller på frost til de næste ugers måltider; det føles godt at have styr på det.

Jeg fik tapetprøver hjem fra Tapetorama i Malmø i dag, og Kristian og jeg faldt pladask for ét af dem. Det er enstemmigt vedtaget at en af væggene i soveværelset skal tapeseres med dette smukke tapet:


Farverne er skønne, og fuglen er den perfekte pynt på tapetet. Vi er forelskede ;o) Herligt at være enige om sådan noget - det gør unægteligt processen enklere. Nu er det så bare spørgsmålet, hvornår der bliver tid til at sætte tapetet op. Det er på en eller anden måde en biting i den sammenhæng.

Det er ikke, fordi jeg er holdt op med at scrappe, men Lifetime har været nede i flere omgange, og derfor er der ikke blevet postet design team layouts i et par uger. Jeg håber, at jeg har noget nyt at vise imorgen. Så indtil da: på gensyn.

3 kommentarer:

Diana sagde ...

Uhh uh....jeg har også siddet og surfet tapeter inde på den side - og skal også igang med at bestille prøver når vi forhåbentlig snart finder os en svensk ødegård ;)

Dejligt med en ordentlig omgang boller, det gør altid hverdagen meget lettere.

Netti sagde ...

Superflot tapet - det passer jo i stilen fra køkkenet.
JA lifetime har være nede..men jeg har alligevel fået bestilt preorders :o) Godt at det ikke gik ud over deres shop.

Ida Gimsing sagde ...

Skønt tapet! Jeg bliver helt misundelig.