fredag, august 29, 2008

Playtime

I går var det som bekendt torsdag, og det betyder, at det var tid til LM Style igen. Temaet for Tracys super artikel var at tage action shots. For os, der lavede layoutene, var oplægget at bruge 3 Bugs in a Rugs nye serie Playtime. Farverne og mønstrene lægger bestemt op til at lave drengelayouts; så det gjorde jeg:


Det første layout er med et skønt billede af Kristian som helt lille. Det ser vitterligt ud som om han er taget alene til stranden. Ved at tilføje de orange farver har jeg fået den 70'er stemning frem, jeg synes, billedet havde brug for.


Det andet layout er et ret enkelt drengelayout, hvor jeg har skåret en af de nuttede dinoer ud og pyntet ham lidt med udskårne prikker, 3d lak og bånd. Dinoen er monteret med 3d puder, så han får lidt dimension:


Jeg har to andre dinoer ud af papiret; jeg pyntede dem med brads, papirstykker og 3d lak:

7 kommentarer:

Netti sagde ...

Sikke nogle flotte layouts. Det imponere mig altid som du kan få papir til at matche og blive de mest fantastiske layouts.

Den dino er virkelig nuttet - sikke en fed ide.

Anonym sagde ...

tænk hvad dimension gør ved et lo, super fedt.

Dittepigen sagde ...

Mums, for nogle lækre layouts du har fået lavet med Kristian som lille. Fedt at få lavet noget med billeder der absolut ikke må gå i glemsel. Jeg er vild med stemningen i "helt alene" og fornemmer , som du selv nævner, den 70'er stemning der er i billedet. Dinopapiret er bare så sødt og drenget, og hvor er din gemal dog sød på billedet. Håber ellers du har hygget med tøserne i dag, håber jeg igen en dag får lov at være med jer. Forsat god weekend!

Karina sagde ...

Skønne skønne LOer. Lækker opsætning og flot valgte farver.

Eva Dohn sagde ...

Er vild med de dinoer og de detaljer du har givet dem.

lam sagde ...

Som altid tre rigitg flotte layouts. jeg er især vild med det øverste,det er da et kanont billede og titlen passer perfekt

Anonym sagde ...

Hello from Minnesota -- I like your Playtime Layouts -- they're wonderful!