tirsdag, august 19, 2008

Jeepers creepers...

Det er mørkere i vejret, det er blevet køligere og natten kommer hurtigere nu - vi nærmer os efteråret, det er der ikke tvivl om. Det betyder, at jeg begynder at længes efter alt det, der hører til efterår og vinter: sprøde dage, brune eller røde træer, min fødselsdag, julen og inden da Halloween. I dag fik jeg den idé at lave et sæt kasser i Halloween-tema:


Papirerne er Heidi Grace Jeepers Creepers fra sidste år. Kasserne er endvidere dekoreret med MM velvet stickers, bånd og Hambly Studio rubons.Jeg skal måske bruge kasserne til boo-gaver*, så derfor tænkte jeg, at det kunne være skægt at have en lille overraskelse i bunden af hver æske:


* En boo-gave er en lille hemmelig overraskelse, som du sætter hos venner og bekendte. Det kan for eksempel være lidt Halloween-guf, materialer til at bage en græskartærte eller lignende. Idéen er, at hvis man har fået en boo-gave, skal man give en gave videre. Det er en slags Halloween-gækkebrev eller kædebrev. Det er rigtig hyggeligt og uforpligtende - og rigtig sjovt. Tænk over om det kunne være sjovt for dig at lave lidt efterårsoverraskelser til venner og familie...

5 kommentarer:

Stine66 sagde ...

Sikken en SJOV ide, det lyder hyggeligt og uforpligtende, den må jeg lige lade rumle i mit hovede....

Jette/Thanni sagde ...

Det er nogen superflotte kasser du har lavet - sådan rigtig Halloween gyser-agtige ;)
...og den der Boogave-idé lyder rigtig hyg'lig :)

Diana sagde ...

Aiii, hvor er de lækre....må vise dem til min søn Oliver, han er vild med Halloween

Netti sagde ...

hvor er de flotte og sikke en god idé. det er vildt så kreativ du er!

jeg glæder mig så ikke til den kommende årstid. Jeg hader at skulle have alt det tøj på og at der er så mørkt og koldt - men sådan er man jo forskellig heldigvis :o)

MH72 sagde ...

Sikke en sjov idé med den Boo-gave... det er et udtryk jeg ikke har hørt før.