lørdag, august 23, 2008

3dive - nyt Basic Grey

Jeg fik papirer hjem forleden dag - der iblandt de nye Basic Grey Ambrosia og Offbeat. De er virkelig lækre. Ambrosia er perfekt til efterårs- og Halloweenbilleder, så jeg glæder mig endnu mere til efteråret nu.

Jeg brugte Ambrosia papirerne til billeder af Kristian, der åbner gaver til sin fødselsdag i juni. Farverne passede ret perfekt til Kristians trøje og til hans generelle farveskala ;o) Noget af min journaling er sløret med vilje; det ser altså ikke således ud på layoutet.

Layoutet er baseret på en Becky Fleck skitse.

Det er altid en kamp for mig at få brugt tallene på thickers, stickers og rubonark, så her måtte titlen blive en rebus. Når man ser lidt mere på ordet tredive, er det faktisk et mærkeligt ord...


Tidligere i dag tændte jeg sæsonens første fyrfadslys. Det er så mørkt og efterårsagtigt i dag, at jeg måtte indlede sæsonen. Om sommeren har jeg pakket alle mine lysestager væk, og de kommer først frem igen, når jeg synes, det er blevet efterår. Det var så i dag.

5 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Super lækre farver!! Det er lækkert, og skønt LO også. Smart med overskriften, det ser godt ud og er anderledes. Lækker bradskant til højre også...Efterår....hmm her er det sommer og shortsvejr :-D! God inde-hygge weekend ;-)

charlotte sagde ...

Ihhh, hvor er du altså super dygtig. Du får dine LOs til at se så lækre og helt indbydende ud.
Og dette LO af din mand, som fyldte 30, er ingen undtagelse. Supre farver, som jo matcher hans trøje. Flot og kreativt som du har brugt tal og bogstaver til titlen og så er det altid lækkert at se en masse håndskreven tekst på LOs.
Super flot!! :-)

God weekend til dig.

Jette/Thanni sagde ...

Super LO - simpelthen!! :)..flotte farver..overskriften er fed med de forskellige tal og bogstsver. Og så savler jeg lige lidt over papiret :;P..skønt med al den håndskrevne tekst :)

lam sagde ...

wow super flot layout i lækre farver. Jeg ikke så meget for Basicgrey, men når jeg ser dit layout bliver jeg helt fristet.

Netti sagde ...

Hvor er det et flot layout. Jeg er vild med de varme farver og opsætningen.
Sjovt for her har der været blå himmel og solskin - en dejlig dag :o)