fredag, august 01, 2008

Farver... og endnu flere farver...

Okay! Jeg har et voldsomt behov for farver for tiden - ikke bløde, afdæmpede, støvede farver men klare friske farver. Jeg tror, behovet opstod, da Kristian og jeg malede køkkenet i to frække grønne nuancer. Nu drømmer jeg om at sætte farver på soveværelset og stuerne. I dag var jeg tilmorgenthe hos min mor, og hun havde det her flotte Designer's Guild stof:


Ikke alene har stoffet nogle smukke farver, det er også tykt og tungt. Nu overvejer jeg, hvor jeg kan bruge det henne. Der er seks meter, så der kunne blive gardiner af dem, men der er ikke nok til at sy fire gardiner. Kan man nøjes med at have et gardin pr. vindue?

Etsy bliver studeret, og der er mange lækre sager i farver, der tilfredsstiller mit farvebehov. Det største problem er i virkeligheden at vælge? Hvilke farver skal være hvor, hvilke detaljer kunne vi tænke os mm?


Karin - det var da et super forslag at kigge på hjemmesiden ;o) Og det ser jo faktisk virkelig godt ud med gardinbaner i forskellige stoffer. Det må jeg bestemt overveje yderligere.

3 kommentarer:

Karin sagde ...

Hmm... Cecilie, når man kikker ind i Designers Guild, ja så kan man jo godt ha Én bane gardin i en slags og en bane i en anden slags ;-)

Rikke Eskildsen sagde ...

Skønne farver, jeg glæder mig til at høre hvad der er blevet ud af stoffet

Linda sagde ...

Man kan da kun blive glad af at se på de flotte farver. Glæder mig til at de hvad du bestemmer dig for.