mandag, september 01, 2008

Velkommen efterår!

Første dag i min favoritsæson! Jeg har glædet mig til 1. september, og nu nyder jeg, at det officielt er efterår. Forleden dag scrappede jeg efterårsbilleder for Miranda:

Layoutet er baseret på en Becky Fleck skitse.

Jeg har brugt efterårets smukkeste serie: Basic Grey Ambrosia. Masser af distressing, et Maya Road træ og nogle Basic Grey blade fuldender fornemmelsen af efterår i layoutet. Titlen er lavet med thickers og 7Gypsies gaffer tape. På det nederste foto har jeg syet en ramme omkring drengene for at bringe yderligere fokus på dem; det er herligt at sy på layouts, da det tilføjer detaljer og dimension. Syr du på dine layouts?

7 kommentarer:

Jette/Thanni sagde ...

Selvom sommeren er dejlig, så holder jeg rigtig meget af efteråret :)
Dejligt Lo - det papir er for lækkert ;)..fedt med syningen som jeg ikke rigtig har forsøgt mig med..endnu :)

Dorit sagde ...

Ja, jeg syr gerne, har faktisk lige gjort det på mit seneste LO. Kan rigtig godt li' det, ville gerne gøre det noget mere, men så skal symaskinen jo frem, og der er næsten ikke plads på scrapbordet. Man som du siger, et gir en god effekt.

Charlotte Ravn sagde ...

Sjovt at vi er så forskellige, min favorit sæson er lige overstået piiiv! :)
Super lækkert efterårs Lo du har lavet! jeg syer ofte både på kort og layouts, faktisk har jeg lige syet på mit seneste LO, som jeg lavede i går!

Jette / ma11edina sagde ...

Sikke et smukt og varmt LO. Skønne farver det bare matcher og emmer af efterår! Din syede ramme er super fed...fortryder mere og mere at jeg for nogle år siden forærede min gamle symaskine væk...hmm..så nej, jeg syr ikke på mine LO´s..ville ønske jeg gjorde *S* når jeg ser dette.

Rikke Eskildsen sagde ...

Jeg giver dig fuldstændig ret jeg elsker også efterår. Og dit LO er bare for skønt. Dejlige farver og en rigtig dejlig efterårs stemning :0)

Fadnaes Design sagde ...

Syr på mine LO - nej det gør jeg ikke. Har en maskine men ved ikke hvordan jeg tråder den. Så det har jeg tilgode..

lam sagde ...

super flot efterårs layout og den opsætning er for lækker. Den kan du godt regne med jeg lifter ;O)

ja jeg syr ind imellem på mine layouts, det er sjovt nok mest i perioder. Så bliver der syet på alle og så kan der gå lang tid, hvor jeg ikke syr.