torsdag, april 29, 2010

Forår ved Rhinen (layout #37)

Layout #37 i 2010.

Det er virkelig ikke nogen nyhed, men jeg er vild med Basic Greys Origins, og serien kom da også frem igen, da jeg skulle scrappe dette billede fra tidligere på måneden. Jeg synes egentlig, det vra et svært billede at scrappe på grund af farverne, men jeg kan godt lide, at Origins-papirerne gør layoutet så dramatisk. Jeg er i den kedelige situation, at layoutet er kraftigt inspireret af et layout, jeg har downloadet og gemt på min pc. Desværre har jeg glemt at notere, hvor layoutet er fra, så jeg kan ikke vise den respekt det er, at skrive hvem man har lift. Beklager!


Thickers mixet med en Basic Grey filt dekoration og Basic Grey stickers.


Diverse Origins-produkter i fri dressur.


Jeg beklager, at min blog er mærkelig i dag, men jeg forsøger at finde et godt layout til den - jeg trænger til fornyelse. Bær over med mig, det skal nok falde på plads inden alt for længe.
A layout featuring more of my current favorite paper lines; Basic Grey origins. I've almost lifted this from a layout I found online but I didn't remember to note who had made the original. I am sorry I won't be able to give credit where credit is due.

4 kommentarer:

madamtridse sagde ...

Super flot LO. Kanon opsætning af papiret og billedet. Jeg ælsker også det BG-origins. Har også købt dobbelt op af serien.;O)
Du må forsat ha' en skøn uge:)

scrapper al sagde ...

Beautiful layout!

Benita sagde ...

Imponerende så mange layouts du efterhånden har fået lavet med den serie. Den er altså også rigtig lækker!

Er vild med dit layout. :) Er de gamle rester ved at være brugt,så du kan købe nyt eller har du stadig bunkevis af gamle ting og sager?

Margit sagde ...

Super smukt LO med min yndlingsserie (har lige bestilt lidt ekstra hos Pia)...
Jeg er vild med din opsætning... Den brune cirkel er det klippet karton eller stof? Det ser godt ud med den syning oven på.
Og masser af fine detaljer...
God weekend.