søndag, april 25, 2010

Det stiveste puds (layout #34)

Layout #34 i 2010.

De her fine billeder af Bertram er næsten et år gamle, og Bertram og morfar er klar til at gå til konfirmation. Jeg har glædet mig til at scrappe billederne af den fine lille fyr, og nu lykkedes det.


Den spiddede sløjfe er en favoritdetalje for tiden.

Jeg tror nok, at papirerne er fra Crate. Bogstaverne PUDS er oldgamle (fra det allerførste år jeg scrappede), og jeg er mægtigt begejstret over, at de er kommet på et layout. Det er sjovt, som det gør mig begejstret at få fyret de ældre scrapsager af. Jeg elsker at arbejde med nye ting, men det virker nemmere end at få brugt de gamle. Har du det også sådan, at det næsten er federe at få brugt noget gammelt end noget spritnyt?


En cluster - om en halvperle på vej ud af billedet.

Jeg har tegnet en ramme om det bagerste stykke mønstrede papir, og i hvert af de fire hjørner, hvor rammens streger mødes, har jeg sat en lille halvperle.


Et billede på 3d-puder.

For at fremhæve det centrale billede mest muligt har jeg sat det på 3d-puder; jeg har valgt at bruge puder, der kun er 1mm høje for at billedet ikke kom til at svæve alt for meget over resten af layoutet. 3d-puder er altså et hit!These pictures of Bertram and his grandfather both dressed up and ready for a family party. I've used Crate papers and some old products from my stash. I get a "high" from using older stuff - some times even more so than from using new stuff. Are you like that too or do you prefer newer things?

3 kommentarer:

Dorit sagde ...

Superflot LO af lille Bertrum og morfar, flot opsætning og lækre detaljer !
Jeg har også så meget gammelt guf liggende, som jeg skal bruge, inden jeg investerer i alt for meget nyt, det kan man jo gøre hele tiden...
Er også begyndt at bruge 3D puder, det ser faktisk rigtig godt ud på LO IRL, men jo knapt så synligt på bloggene. Desuden er jeg glad for mesh, fik engang købt rigeligt ind af det, men det kan jo altsammen snildt sættes sammen med andet gammelt - og det nye.

Netti sagde ...

Jeg har det på nøjaftigt samme måde mht ældre papir. Jeg kan blive helt høj hvis jeg får brugt noget papir som jeg virkelig slet ikke kan lide , fx cherry art, og så rent faktisk får det til noget der er flot. Sjovt at man kan få det sådan af PAPIR?!
Supersødt layout du har lavet. Og ja sløjfer og nåle ér en Cecilie ting for tiden ;)

DianaDK sagde ...

Jeg er også vild med at få brugt gamle sager, dog har jeg også fået det sådan at jeg ikke vil bruge det for enhver pris, fx. ting fra goodie bags, som jeg ikke er speciel vild med, men nu er Victoria jo begyndt at scrappe, og hun er jo henrykt når der er ting jeg ikke vil have, for så kan hun putte mere i sin nye "scrap-kasse" !!