lørdag, april 24, 2010

Bestilling på bryllupskort


Jeg har fået en bestilling på et kort til et bryllup, der skal stå 15. maj. Kodeordene var, at der var tale om mennesker, der holdt af naturen. Jeg ved ikke, om kortet ligefrem skriger "natur", men der er da lidt blomster og naturagtige farver.


Jeg har mixet Cosmo Cricket og October Afternoon papirer. Båndet er fra min lokale favoritbutik, Knauber og den lille nøgle er fra en scrapbutik i Holland. Rubons er igen fra mit lager - det må da på et tidspunkt svinde i det?! Kortet er blevet til under kraftig inspiration fra et kort lavet af Kay Sibley.
I got an "order" for a card for a May wedding. The clue was that the couple enjoys nature. I am not sure the card scream nature but at least there are flowers on some of the paper. The card was created under heavy influece from Kay Sibley.

4 kommentarer:

Karina sagde ...

Det er et flot bryllupskort i dejlige farver og absolut nogle af mine ynglingspapirer.
Du må have en god weekend.

Kay sagde ...

This card is gorgeous! Truly! I love the green scallop cardstock with the gingham ribbon. And the key charm with the tiny tag is just too adorable!! I am SO thrilled you were inspired by my card and I absolutely LOVE what you've created!! Thank you so much for sending me your blog link. I looked at some of your other projects and your photos. You are a talented cardmaker and an amazing photographer!! ♥♥ Kay

Charlie sagde ...

Hvor er det dejligt når vi bliver inspireret af hinandens arbejde og især når vi husker at takke for det. SUPER kort - lækre farver og du har bestemt videreudviklet ideen til din helt egen stil. Og jeg er selvfølgelig helt enig med Kay - du er SÅ DYGTIG. KH

Netti sagde ...

Hvor er der virkelig flot lavet. Fed detaljer med sløjfen!