lørdag, april 24, 2010

Otte måneder til juleaften

Årets første julekort.

og jeg har lavet årets første julekort. Ja, det er tidligt, men de spiser jo ikke brød, så nu er jeg i gang, og det har jeg det faktisk godt med. Hvem ved, måske bliver jeg mindre træt af at lave julekort i år? Jeg håber jo hvert år på, at det er tilfældet.

Årets 2. og 3. julekort.
I've started working on this year's Christmas cards. It is early I know but maybe that means I won't get tired of Christmas cards this year... Hope springs eternal.

4 kommentarer:

Heidi sagde ...

Arj, det mener du ikke - juleaften vil jeg da slet ikke tænke på, og da slet ikke julekort ;-) Men flotte, det er de, virkelig smukke.
Knus H

Karin A sagde ...

Det är rätt! Lång framförhållning så slipper man jäkt! Fast när julen närmar sig finns nya papper, nya dekorationer och nya idéer så kanske du ångrar dig och börjar om :)
Knus!

Ida sagde ...

Hvor er de fine... men det er godt nok tidligt at gå i gang med julekort.

Charlie sagde ...

Mærkeligt - for jeg så dette kort i min "faste læser" tidligere på ugen - men kunne ikke kommentere dengang - mon det er når vi lægger ting op på forhånd?? Men FIINE kort - og jeg ved jo hvor mange du skal lave - så rigtig god ide - jeg tyvstartede også lidt sidste år og det var DEJLIGT da julen nærmere sig. De er fine hver for sig - men skulle jeg vælge så er jeg mest vild med nr 2 og 3.