fredag, april 23, 2010

Sov godt (layout #33)

Layout #33 i 2010.

Der har været stille her på bloggen i denne uge, da jeg har haft travlt med alt muligt andet end at blogge. Det er jo ikke så skidt, når man har sådan nogle uger. I dag har jeg lykkedes med at få scrappet et layout, og det var dejligt at komme i gang igen. Layoutet handler om den dag sidste år, hvor Kristian kom hjem med tulipaner og ørepropper - skønne mand.


Der er så mange lækre ting i Origins serien.

Som det tydeligt ses, så har jeg arbejdet med Basic Greys Origins, som jeg bare er helt pjattet med. I sidste uge kom hele serien endelig hjem til mig, så nu har jeg arbejdet med hele paletten af de smukke ting. Layoutet er liftet fra Katjas layout.

Lidt af en stor rubon.

Jeg har et 12x12" ark rubon, som jeg bruger i smådele, som det ses herover. Det er faktisk meget fedt, når man nu ikke lige ejer et tekststempler, der kunne nogenlunde det samme.


Man må bruge, hvad man har stående ved sit bord.

De små cirkler er lavet med bunden af en sodavandsflaske (light naturligvis), mens de store halvcirkler er en rubon.


Gammel rubon, der endelig har fundet vej til et layout.

Her har jeg mixet et journaling spot fra Origins og en gammel BG rubon. Det er herligt at have fået sorteret de gamle ting, så jeg bruger flere af dem.


Min titel.

Ahh, hvor det var dejligt at få scrappet lidt igen. Gad vide, om jeg skulle se på endnu et layout i dag - jeg plejer ellers ikke at du til at scrappe mere end ét layout om dagen. Kan du gå fra det ene til det andet layout uden pause?I've finally been able to sit down and scrap today and it was a true joy. I've used Basic Grey Origins which is my current favorite line of papers and products. They are just gorgeous.

5 kommentarer:

DianaDK sagde ...

Hmmm, tulipaner og ørepropper, godt at du havde journaling på for den krævede da lige en yderligere forklaring !!

Charlotte sagde ...

Ihhh hvor er han en god mand! :0)
Skønt LO med en god dokumentation af hverdagen. Her i huset snorker manden også noget så voldsomt, og han er også god til at "hjælpe" mig og pylrer lidt om mig, når jeg ikke har sovet godt. Dejligt :0)
Flot med Origins-serien - elsker den bare!
Og jo, jeg kan godt gå fra at lave det ene LO til det andet - nogle gange - ikke altid.

Charlie sagde ...

Skønt minde at få gemt for eftertiden - ja ham skal du da beholde - HELT SIKKERT. Fint og spændende LO med en mængde detaljer at begrave sig i. Om jeg kan gå lige fra det ene LO til det andet uden pause (FNIS) ja sagtens jeg holder ikke pause - gåturen kan bare godt tage et par måneder. =0) GOD WEEKEND

Heidi sagde ...

Fantastisk layout, billeder og tekst. Jeg tror jeg er lidt forelsket i Kristian ;-) Han er da fantastisk.

Ida sagde ...

Jeg er helt vild med det layout! Skønne farver og godt at se at du får brugt nogle af dine fine sager. Hvor var det sødt af K - jeg kan godt forstå at du gerne vil beholde ham ;)