søndag, april 04, 2010

Forår allerede? (layout #30)

Layout #30 i 2010.

Jeg kunne ikke vente med at scrappe billederne af magnoliaerne i blomst. Layoutet er et lift fra Becky Williams, og jeg har mixet October Afternoon og Basic Grey. Jeg er blevet lidt vild med baggrunde, som er ternet eller linjeret papir som på dette layout.Kvisten har jeg tegnet i hånden og skåret ud i pappet fra en Prima blomst; det er meget lækkert, at man kan bruge indpakningen også.Jeps... forår hedder vist mere Frühling end Frühjahr, men det kom familien først i tanke om, da jeg havde skrevt "Früh", og jeg havde ikke et g, så nu står der altså Frühjahr på layoutet i stedet.Jeg har et par "mål" for mit private scrap (altså ikke de sider, jeg laver til Bertram og Almas forældres album) i år: at skrive tekst på siderne, så historien bliver bevaret ikke kun i billeder men også ord samt at have dato på alle siderne. Til dette layout er der datoangivelse i min tekst, men også her på en rubon, hvor den konkrete dato er markeret med et lille metalhjerte.Man kan altid lige finde plads til en pyntenål...
I had to scrap the pictures of the blossoming magnolias. I lifted a layout by Becky Williams and used October Afternoon and Basic Grey papers. I have a newfound love for backgrounds like the one on this layout.

7 kommentarer:

Heidi sagde ...

Sikke et skønt layout, jeg bliver i rigtig godt humør når jeg ser det :)

Karina sagde ...

Flot layout med en lækker opsætning, Cecilie.
Her i DK og det været flot solskinsvejr de sidste par dage, men lige nu øser det ned. Så det er lige vejr til rengøring, hmm.. : )

Charlie sagde ...

Ja man skal ikke så langt sydpå før tingene kommer tidligere frem af jorden osv. FINT Magnolie træ og sødt LO. Og pyt med "rub-fejlen" (ja det kan vel ikke hedde en trykfejl når det er rub-ons vel). Det er jo det gode ved Tysk - det lyder altid lidt somom man selv har skruet ordene sammen. Her i huset siger vi altid "Hier sprechen wir alle Sprache aber NOT so viel at det gør noget" =0) Glimragende tysk, ikke sandt???

Helle Sahl sagde ...

Virkelig flot layout. Jeg er også helt vild med baggrundspapiret. Køber altid flere i en serie når de er som det.

Inspirerende at høre om detaljerne.

Benita sagde ...

Hvor er det bare flot og meget forårsagtigt. Billederne er bare så flotte!

Vild med dine rubons frühjahr... hvor er de fra?

Nancy Thomas sagde ...

I love the beautiful spring colors on this - a really well designed layout Cecilie. Where did you get the pink leaf pin? I have green, brown and turquoise but no pink!

Margit sagde ...

Dejlige farvr og super flot opsætning. Desuden er du en ørn til at få rigtig mange lækre detaljer med på dine LO'er.
De fotos råbte jo nærmest på at blive scrappet og den BG serie er jeg også faldet pladask for.
Jeg er også begyndt at gemme indpakninger... de er ofte så fine ;o)
Ihhh... hvor jeg glæder mig til det bliver forår her i DK. Forsythian venter på en halv dags sol. Knopperne er kæmpe store. ;o)
God sidste påskedag.