torsdag, april 08, 2010

Terra Incognita (layout #32)

Layout #32 i 2010.

Dette Alma-layout er baseret på en skitse af Aphra Bolyer, og jeg har fundet den på Imaginisces Blog. Den var faktisk rigtig skæg at arbejde med. Der er meget white space, men det bliver jeg bedre og bedre til at leve med.

Titel med lidt ekstra lir.

Billederne af Alma på fars arm foran det store Europakort var ikke alene lækre billeder, men lagde også op til en titel, der skulle pege på noget med kort / land / verden. Det er faktisk K, der er kommet på titelen, og den passer sådan set godt på både Almas liv og på hendes forældres nye situation.

Gamle bogstaver og rubons.

Jeg fortsætter mit korstog mod alle mine gamle sager, og på dette layout har jeg brugt gamle stickers, diecut bogstaver og rubons. Det er mægtigt. Jeg har faktisk sorteret mine bogstaver og rubons, så de burde være nemmere at gå til.
This Alma-layout is based on a sketch by Aphra Bolyer. I found it on Imaginisce's Blog and I liked working with it despite all the white space. I am actually getting to like white space although I doubt I'd come up with a page design myself with a lot of white space. The title refers to both Alma's brand new life and to the new situation her parents are in right now. Oh - and K came up with the title.

10 kommentarer:

Benita sagde ...

Cecilie, hvor er det bare et smukt og roligt layout. Billederne er vildt gode og i flotte farver.

Og så skal jeg altså lige vide hvordan du har arrangeret dine bogstaver og rubons. :)

Thanni sagde ...

Sådan en skitse med meget white space, kan næsten gøre mig helt panisk ;D....du er til gengæld sluppet meget fint fra det! :)..skønne farver og opsætnign, og billeder ikke at forglemme :)

Dorit sagde ...

Kanonflot med super mange flotte søde detaljer, white space ja det kan jeg vist slet ikke finde ud af, det hele skal helst plastres til. Og så er farverne jo lige "mine". Fed titel, med børn går man ukendt land i møde....

Charlie sagde ...

Ja det er helt sikkert også noget jeg skal ØVE mig på at turde - men det er SMUKT når du gør det. Skønne fotos og fiks titel - han er ikke så tosset ham K - godt tænkt.

Margit sagde ...

Rigtig flot LO, Cecilie... og ja, du bliver bedre og bedre til white space. Jeg er forundret over hvor SMUKT det kan gøres. Jeg har det jo lige som Dorit ;o)... intet "bart" papir... så MÅ der sættes noget fast!!
Jeg tror jeg vil prøve at arbejde med en af de skitser du har brugt til de sidste LO'er... så må jeg da kunne finde ud af det.
Skal lige være færdig med Cuba-ferie-albummet først ;o)
Kommer du til SAM i Roskilde?
Nyd week-end'en lige om hjørnet ;o)

Eva Dohn sagde ...

Rigtig flot layout, tror jeg må den skitse en dag.

BellaMio sagde ...

Sikke et dejligt Alma LO.., dejlige farver og opsætning!! Hun er en skøn pige... :) Hyggeligt at følge dig blog, jeg kigger ofte forbi, du har mange spændende indlæg!! Nu skulle du lige have en hilsen.. :)

Karina sagde ...

Oj, hvor er det et lækkert layout, både i opsætning og billeder.
God weekend.

madamtridse sagde ...

Wow et lækkert LO du har lavet. Super flot med det white space. Skønne billeder af lille Alma. Fed skitse.:)
Ja det er skønt når der bliver ryddet ud i det gamle scrap. Måske jeg skulle udfordre mig selv lidt i det. :)

sarah sagde ...

great take on the sketch! thanks for playing along with us at imaginisce! :)

hugs,
sarah.