torsdag, marts 04, 2010

Restekort

Orange sæt

Orv, der er gået mere end en uge siden sidste opdatering af bloggen. Vi har haft besøg af min kusine og senere også mine forældre, og så har jeg arbejdet på at lave kort til Cancerkort, så derfor har jeg ikke haft så meget at vise på bloggen. Nu er alle kortene til Berit samlet og pakket, og i denne post kan I se nogle af kortene. Jeg havde en masse smårester af papirer, som jeg ikke kunne få brugt, indtil jeg (inspireret af Kristian faktisk) kom i tanke om disse kort. Resultatet blev, at jeg stort set ikke har nogle smårester mere, men derimod en bunke af hjemmelavet mønstret papir lige klar til at bruge til kort. Jeg lavede en del kort - og hvis du vil se billederne større, så klikker du bare på dem.


Blåt sæt

Brunt sæt

Grønt sæt

Pink/orange sætI had plenty of small left over pieces of paper and I wanted to use them up instead of throwing them out. I recalled some Christmas cards I made a couple of years ago and this is how I turned the inspiration around. Love this way of using scraps.

11 kommentarer:

MH72 sagde ...

Sikke en god idé til at få brugt rester - jeg har RIGTIG mange "striber" af papir til overs når jeg har lavet kort (jeg laver også til Berit) og jeg har tidligere klippet resterne i små firkanter og limet på. Men det er et kæmpe arbejde så jeg har ikke vovet mig ud i det igen. Men stakken af rester vokser - og jeg tror sørme jeg vil prøve at kaste mig over at lave mit eget papir af striberne - ganske som du har gjort. Håber det er ok jeg lifter :-)

PS: jeg kan forøvrigt ikke forstørre billederne lige nu - får at vide at de er på en privat flickr konto???

Henriette sagde ...

Hvor er det nogle skønne kort af rester.. farverne passer jo super og god måde at få brugt det sidste der ligger og gemmer sig på..

og så til et super godt formål..

PS.. jeg kan godt se billederne i større størrelse...

Margit sagde ...

Fantastisk idé, Cecilie.... håber også jeg må lifte...
Jeg har en ordentlig dynge fra "mormor-albummet" som fint kan anvendes til det...
Smart at lave de små "mærkedags-hilsener" på PC'en... så kan de da også blive forskellige...
1000 tak for idéen...
Og forresten... behøver jeg at sige, at de er rigtig fine allesammen... og til et godt formål...

Dorit sagde ...

Hold op, sikken produktivitet !! Fiiine kort allesammen i skønne, kvikke farver.

madamtridse sagde ...

Waouw sikke mange flotte kort du har lavet. Ej det er genialt at bruge rester på den måde. Det må jeg prøve, jeg har nok flere kg rest papir.;O)
Du må forsat ha' en rigtig god uge.

rhh sagde ...

det er nogle rigtig søde kort i nogle gode farver, jeg kan godt lide den måde du har brugt resterne på, det skal vist lige huskes

Charlie sagde ...

En lille pause på bloggen og TJUHEJ så skal jeg da lige love for du kommer stærkt tilbage. Sikken en flot og stor produktion. Alletiders - og de er skønne på hver sin måde allesammen. Du er SÅ god til at få små skønne detaljer på hist og pist. Tak for kigget.

Benita sagde ...

Det var dog en rigtig god ide. Jeg skal lige have det med tolvtommersøm: hvordan har du lavet baggrundspapiret?

Helle Sahl sagde ...

Hvor er de flotte og så er jeg bare vild med at du har fået brugt dine rester SÅ GODT.

scrapper al sagde ...

Love the cards Cecilie! I have some of those journaling spots in the giveaway pile and now I'm going to keep them, lol. Thanks for the great idea.

Susan sagde ...

these cards came out lovely!! I really like the monochromatic yet colorful feel to them!