tirsdag, marts 16, 2010

Ny (layout #27)

Layout #27 i 2010.

K og jeg har fået en niece, Alma, og selvom vi endnu ikke har mødt hende, er vi forelskede. Hun er simpelthen bedårende, og vi glæder os forfærdeligt til at møde hende. Her kommer det allerførste layout, jeg har scrappet med Alma, og jeg glæder mig til flere i fremtiden.

Layoutet er baseret på en PageMaps' skitse og med We Are Memory Keepers papirer og lidt forskellige sager. Jeg skal lige i gang med at scrappe pigelayouts; de kræver noget andet end drengelayouts.K and I have a new niece and she's adorable - we can't wait to meet her in a little more than a week. This layout is based on a PageMaps' sketch. I am trying to get into the habit of scrapping girly layouts.

7 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Ja, hun er da helt bedårende :D
Smukt og sødt pigelayout :), dejlige farver til de skønne billeder.
Ja, der er altså stor forskel på at scrappe pigelayouts og drengelayouts, synes jeg også, men det gør du da afgjort til ug også ;)

Karina sagde ...

Hvor er det bare et dejligt layout. Rigtig søde billeder. Tillykke med hende.

Fadnaes Design sagde ...

Tillykke med den nye titel. Du er god til pige LOér. Glæder mig til at se flere.

madamtridse sagde ...

Tillykke med jeres lille nye niece Ej hvor er det LO bare rigtig flot.:)Super lækkert papir og opsætning. Nogle rigtig søde billeder af lille Alma.

De andre LO du har lavet er også rigtig skønne. Jeg har lige købt det BG origins papir. Det er så lækkert :)
Du må forsat ha' en rigtig skøn uge.:)

Margit sagde ...

Hvor er hun kær... TIL LYKKE med den lille ny.
Fantastisk flot LO du har lavet. Ja... pige LO er vist en verden for sig (i min drengeverden)... må se at komme efter det ;o)
Du har IGEN præsteret noget godt. Lækre farver og opsæt.

Sus sagde ...

Jeg er jo ikke helt upartisk - men det er et overordenligt smukt layout ! Glæder mig til at se flere, men endnu mere til at vise hende frem og se jer snart :-)

Ida sagde ...

Hvor er hun fin! Tillykke, tillykke, hurra, hurra ;)