onsdag, marts 10, 2010

Hochwasser (layout #25)

Layout #25 i 2010.

Jeg har købt lidt af Basic Greys Origins-papirer, selvom jeg faktisk venter på at få hele serien hjem - jeg kunne bare ikke vente længere. Og nøj, hvor er det fine papirer. Virkelig elegante og meget "voksne", hvilket passer mig glimrende, da jeg som bekendt ikke har børn selv.


En gammel sag, der endelig har fundet vej til et layout.

Dette layout er baseret på et PageMap, og jeg har mixet løs af de fine Origins-papirer. Jeg har endda fundet en gammel Basic Grey label holder frem fra gemmerne; den sidste jeg ikke har brugt faktisk.


Flere oldsager.

Små selvklæbende cirkler (også fra meget tidligt i min scrapkarriere) gør det ud for lidt dråber på dette layout.I caved and bought some of the Basic Grey Origins papers and I love them. They are very elegant and have a very "grown" feeling to them. Perfect for someone without kids of their own, I guess. The layout is based on a PageMaps and I've just mixed a lot of the papers. I even used an old Basic Grey label holder; the last in my stash.

6 kommentarer:

Nancy Thomas sagde ...

So beautiful - I didn't think I wanted those papers but you've changed my mind. Love that you used an old product like the bookplate (I have some of those too!).

Karin sagde ...

Flot Cecilie :-) Jeg har hele serien her hos mig, og kan ikke helt forliges med den, men det bliver bedre og bedre efterhånden som jeg har set den igennem mange gange ;-)

Karina sagde ...

Lækkert layout. Mon der også er så meget vandstigning pga. at sneen er smeltet?
Jeg synes, også at det er rigtig flotte papirer.

Margit sagde ...

Super flot!!! Ud over at jeg er DYBT facineret af floden bredde =0)
... så er det en fantastisk flot opsætning. De bånd du har på i striber til højre ser kanon godt ud... og jeg kan rigtig godt lide den "oldsag" du har anvendt ved siden af din tekst. ;o)
Det hele matcher perfekt... og jeg ELSKER dine syninger - men det ved du jo....
PS... de papirer vil også passe mig ;o)

Fadnaes Design sagde ...

Flotte loér og sikke nogle papirer. De har fantastiske farver og dem skal jeg vist kigge nærmere på.

Charlie sagde ...

TO (uha nu bliver jeg da helt dårlig) kanon flotte LO's med lækre papirer og finurlige detaljer. Ser supergodt ud med "dimsen" med nålene på og papiret indeni.