lørdag, marts 27, 2010

Til lykke, Moster

Til lykke, Moster

Ks moster fylder 60 år i dag, og vi har glædet os til at fejre hende, men hvad giver man en kvinde i sin bedste alder? Moster elsker blomster, og hun har mange smukke blomster i sin have. Da hun kommer til Bonn sammen med resten af familien i april, fik vi den idé at en tur til Keukenhof (blomsterpark i Holland) ville være en oplagt gaveidé. Som sagt så gjort - så var det bare et spørgsmål om at finde en måde at præsentere gaven på. Hernede kan man få nogle rigtig fine kunstige blomster, så mit valg faldt på en buket kunstige ranunkler, og bundet ind i buketten er så sedler, hvorpå der står lidt om vores heldagsudflugt til Keukenhof. Forhåbentlig kan gaven bruges, og forhåbentlig får vi smukt vejr på den dag, vi vælger at tage af sted.

Invitationen

Bordkortene

Jeg har lavet invitationer og bordkort til festen, og jeg valgte derfor at holde dekorationen af buketten i samme stil, som de andre ting. Så er der sammenhæng mellem det hele - og de October Afternoon papirer er altså rigtig fine.
K's aunt turns 60 today and I've been responsible for doing the invitation and place cards. For the present for Moster I chose to keep it in the same look as the other paper things for the party. And I do love those October Afternoon papers.

4 kommentarer:

Margit sagde ...

Sikke en god idé.I det hele taget er oplevelser sammen en super idé til den aldersgruppe (he-he...) ;o)
Det bliver garanteret en succes. Og omtanke omkring din indpakning og sød idé med de små indbydende sedler i buketten.
God søndag.

Charlotte sagde ...

Det er da en fantastisk god ide, at give hende sådan en gave - det må enhver blomsterelsker blive super glad for. Flot at du har holdt det hele i de samme farver! Rigtig nydeligt arbejde! :0)
Hvad er størrelsen på bordkortet? Synes det er så fint - og jeg selv står og skal lave bordkort til min egen fødselsdag til sommer, så jeg er ude og hente inspiration i blogland. :0)
God søndag til dig.

Netti sagde ...

Sikke da en god idé til en gave. Den vil jeg huske. det ser rigtig godt ud med blomsterne. Og rigtig flot at det hele er holdt så det passer sammen :)

Charlie sagde ...

SUPER ide - vi var der for 5 år siden (gisp og har ikke scrappet de fotos endnu..) og det var en KÆMPE oplevelse. Fint præsenteret og søde kort og bordkort. Apropos kort - så kan du godt kigge lidt efter dit postbud de næste par dage. =0)