onsdag, februar 24, 2010

Edelweiss (layout #22)

Layout #22 i 2010

De her billeder af Bertram er helt enkelt perfekte. Jeg har tænkt længe over, hvordan jeg skulle scrappe dem for at få den rigtige stemning frem. Jeg må indrømme, at jeg er ret tilfreds med, hvor dramatisk det her layout blev - der er meget Østrigs alpeidyl over det - i hvert fald for mig...

Layoutet er baseret på en Scrapbooks Etc. skitse (sig noget nyt, Cecilie) og papirerne er et mix af Little Yellow Bicycle og Crate. Dertil er sat noget velvourbånd, noget andet fint bånd og diverse blomster og sommerfugle. Rub-on fuglene er fra Hambly.


Vævet bånd.

Jeg ved godt, at der findes en punch, der kan hjælpe en på vej til at væve bånd på denne måde, men man kan altså klare sig med en lineal, en blyant og en skalpel. Det er en dejlig anden måde at bruge bånd på.These pictures of Bertram are just perfect! I've been contemplating how to scrapbook them for a while because I wanted a very dramatic look to complement the pictures. I am happy with the result that has a lot of Alpe feeling - at least to me. The layout is based on a Scrapbooks Etc. sketch.

11 kommentarer:

Eva Dohn sagde ...

Super flot layout, hvor alt bare harmonerer. Søde sommerfugle, er vild med fugle-rubons'ne, god detalje med det flettede bånd og båndrammen. Og så er de billeder bare for søde. Fantastisk hat han har på.

Grete sagde ...

Ganske enkelt - et helt igennem perfekt LO, lige efter min smag, og de bileder er da bare skønne.

Charlie sagde ...

Skøn ung mand og lige så skønt LO. Hvis der var lyd på kunne jeg høre ham jodle - det er HELT sikkert. Lækre farver og flot overskrift - kort sagt - NAMMENAM.... =0)

Jette W sagde ...

Et super dejligt layout du har fået lavet.
Den med båndet har jeg også brugt, en god kniv, så kan vi nå langt. :)
En rigtig flot fyr.

MH72 sagde ...

Sikke nogle skønne billeder, de er helt fantastiske!
Og jeg er vild med den måde du har brugt båndet på, det ser godt ud!

Margit sagde ...

Helt fantastisk LO. SÅ skønne billeder du har taget... og hvor ER han sød med den hat... en lille lækker modet ;o)
Og dit LO er super stilrent. Det ser kanon godt ud med det vævede bånd. Overskriften er vildt flot. Og så ved du nok, at jeg har en svaghed for dine syninger!!! ;o)
Knus

Anonym sagde ...

Kære Cecilie

Hvor det bare et super LO! Tak for det fine kort til ham til hans fødselsdag. Vi glæder os til snart at se jer.

Knus fra Heidi

Karina sagde ...

Kanonlækkert layout. Flot farve og skønne stemningsfulde billeder.

Gitte sagde ...

nåhhh - hvor er han bare kær den lille mand. Og jo, du har fået den helt rigtige Tyroler-stemning frem i layoutet. Som jo bare er så flot og stilrent. Lækkert.

madamtridse sagde ...

Åh det LO er bare så flot. Hvor er han dog kær og så med den hat.
En rigtig fin detalje med båndet, det skal jeg huske
Du må forsat ha' en dejlig weekend.

Charlie sagde ...

Hej igen - 1000 tak for dine søde kommentarer - og forresten - nu har jeg ikke sovet i dagevis - fordi jeg ikke kan gennemskue din lækre titels font. HILFE - AU SECOUR - HELP - fortæl mig hvad det er - dog ikke hvis du har skåret den i hånden - så bliver jeg syg af misundelse... =0)