onsdag, marts 17, 2010

Endelig ansigt til ansigt (layout#28)

Layout #28 i 2010.

Frøken Alma er jo et helt oplagt scrapemne for tiden, og hendes forældre har heldigvis gavmildt delt ud af billederne. Billedet på det her layout rør mig dybt; jeg har kendt Almas far siden jeg var tre år gammel, og han er det tætteste jeg kommer på en bror. Jeg ved, hvor meget Esben har glædet sig til Almas fødsel, og det her billede fanger den nyfødte kærlighed så fint. Tak for tilliden, Esben & Sus. Og Esben - jeg håber, at du kan leve med blonder, blomster og sommerfugle - det hører vist med til at få en datter ;o)


Polar Bear Press bogstaver udsat for lidt sandpapir og lidt chalk.

Layoutet er et lift at et af mine egne tidligere layouts, og jeg har mixet Fancy Pants og Basic Grey papirer. Blomsterne og de små sommerfugle er fra Wild Orchid Crafts, chipboardbogstaverne er nogle gamle fra Polar Bear Press, som lukkede for to-tre år siden. Jep, jeg forsøger at få brugt nogle af de gamle sager, der sidder på mine hylder.


Et lille mix af blomster, sommerfugle og nåle.


Flere lækre blomster
- det eneste problem med dem er, at de er så høje i albummet.

It is obvious that Alma is a central scrapbooking subject for me at the moment. And this picture truly touches my heart; I've known Alma's dad since I was 3 years old and he is the closest I'll ever come to having a brother. The love between a father and his little girl is obvious to me in this picture. I hope Alma's dad can take all the girly stuff on this page ;o) It comes with the territory of having a daughter I guess.

7 kommentarer:

Karina sagde ...

Hvor er det er dejligt layout. Både billedet, papirerne og pynten.

Jette / ma11edina sagde ...

Hvor er det et smukt LO!! Dejlig stemning du har indfanget, det hele matcher jo bare :)

Margit sagde ...

Åhhhhh... vildt stemningsfuldt... blev helt rørt...
Fantastisk foto og SÅ... lækkert LO. Rigtig tøzet (på den go'e måde).

Engel sagde ...

Skønt billede og skønt LO. Og jeg er bare vild med dit valg at titel... så sigende og smuk på samme tid... Super flotte detaljer, og det hele stemmer overens.
Flot arbejde.
Knus
Engel..

Eva Dohn sagde ...

Fantastisk layout. Du har vrkelig fået billedets stemning frem i din opbygning og valg af materialer.

Charlie sagde ...

NÅÅHR hvor er det et sødt far/datter øjeblik du har scrappet der. SKØN side og fin titel. KH mig

Netti sagde ...

Sikke et dejlig let og luftigt layout. Det sætter det flotte billede i centrum. Hammer flot lavet. Og ja du har ret mht blomsterne...men de er nu lækre og jeg vil selv nødigt undvære dem.