lørdag, marts 06, 2010

Præmatur forårsmelding


Forleden meddelte jeg, at foråret var på vej her i Bonn, samt at det kunne mærkes... I morges kå der fem centimeter sne på vores terasse og i hele vores nærområde. Jeg ved godt, at I i Danmark ikke længere er imponerede over fem centimeter, men det er rigeligt ;o) Jeg satser virkelig på, at disse snebilleder er denne vinters sidste.Sneen ligger markant tungere end tidligere på sæsonen - det ligner lidt et nisselandskab med lidt for tykke totter af vat. Sne er bare mere elegant, når der er mere frost, end vi havde i dag.


Vi kom lidt op i højden i dag, og der var sneen finere end nede hos os og i Ahrtal.


Jeg tror fuldt og fast på, at denne omgang af sne meget snart er væk igen, og foråret for alvor tager fat i Bonn. Jeg håber også for jer, at foråret snart kommer en tur til Danmark.

Et tegn på at foråret er på vej er, at Edeka havde sat cirka to Europa-paller med Hollandaisesauce frem: så er de hvide asparges lige på trapperne og dermed er foråret det også. Jeg glæder mig til begge dele - dog uden Hollandaise.


I am counting on these pictures being the last snow pictures of the winter. Just a few days ago I announced that I could really feel spring coming and then this... Oh well - it will be gone soon I am sure.

4 kommentarer:

Susan sagde ...

isn't mother nature sneaky?!?!? those are beautiful snow photos1

Helle Sahl sagde ...

Flot ser det ud når det ikke er blevet beskidt endnu. Håber det snart er væk. Elsker når det hele begynder at blive lysegrønt.

Netti sagde ...

Men jeg troede at du elskede vinteren? :)
Vi fik lige 40 cm i fredags så vi kan god bytte. Det er dog heldigvis ved at tø igen.
Jeg længes også i den grad efter forår og sol på terassen.

Margit sagde ...

Meget kan man sige om vinteren og sne... men hold da op hvor ser det godt ud... måske især på billeder -efterhånden ;o/
Vildt lækre snebilleder... lige til et LO om den berømte sne i 2010.
Her kan jeg se BÅDE erantis og vintergækker udenfor mit stuevindue... så JA!!! foråret er på vej... TA-TAAAAA!!!