fredag, september 25, 2009

Lad os lige få opdateret her (262-265/365)

262: mandag den 21. september

Mandag kørte vi retur fra Danmark med ekstra bagsædepassagerer, hvilket var mægtig hyggeligt, men desværre kom kameraet ikke op af tasken den dag.


263: tirsdag den 22. september

Gad vide om det var årets sidste selvhenterblomster? I hvert fald var de bedårende og berusende; jeg kan bare ikke stå for dahliaer.


264: onsdag den 23. september

Vi spiste alle fire middag på Vapiano onsdag aften efter en tur på det moderne kunstmuseum i nærheden. Det var en herlig aften.


265: torsdag den 24. september

Haribo, som stammer her fra Bonn og ikke fra Danmark, som vi danskere tror, har et efterårstilbud, hvor børnene kan veksle ti kilo kastanjer til et kilo slik. Det har betydet, at byen har været støvsuget for kastanjer, men både Lene, Lone og jeg lykkedes med at finde nogle af de smukke brune frugter omkring i byen. Det er efterår i højeste potens for mig.

2 kommentarer:

Charlie sagde ...

Wauw et lækkert kastanjefoto. Ja SÅ er det efterår. Også smukke blomster.

Margit sagde ...

Sikken en flot Dahlia... de er berusende smukke, men jeg kan ikke ha' dem i fred for nogle mikrodyr der æder ALLE blade!!?? :o(
Fedt kastaniebillede... vi så også ungerne spurte rundt efter kastanjer i Bayern - på hjemvejen fra Italien. Er også vild med dem - og elsker at ha' én i lommen og "lege" med ;o)