søndag, september 27, 2009

Klædt på til efteråret (268/365)

268: søndag den 27. september

Som lovet kommer her billeder af en terasse, som er blevet ryddet, fejet, beplantet på ny og klædt på til efteråret. Der er endda sat en del løg, som gerne skulle udmynte i smukke vækster til foråret. Jeg blev så glad for terassen og min nye bordpynt, at jeg har ladet bloggen gå ind i oktober før tiden. Jeg plejer at være bagud med nye headers, så nu må jeg kompensere lidt ved at være foran.


Så er der ryddet op; de fleste løse kasser er tømt og sat i kælderen, så de ikke lider skade henover vinteren. Det ser faktisk dejlig roligt ud, at der ikke står flere kasser.


Min mor foreslog, at jeg mixede indholdet i plantekasserne meget mere, end jeg har gjort det gennem sommeren. Det var en super idé, og resultatet er meget sjovere end de ensartede kasser. Jeg er en begejstret "haveejeer". Her er de fire blandede kasser lidt tættere på:
Det fede ved mixede kasser er, at det giver meget mere liv og oplevelser af smukke strukturer og farver, der matcher hinanden flot. En ny favorit på terassen er i øvrigt græsser - de giver masser af liv og spil til plantekasserne. Tak for inspiration, mutti.

Lene, som var på besøg i den forgangne uge, forærede mig denne smukke fyr, som bestemt skal have en æresplads på terassen. Den er virkelig elegant. Tak for efteråret, Lene.

7 kommentarer:

Ida sagde ...

Det er blevet helt vildt flot! Jeg er helt vild med de blandede kasser, det ser rigtig flot ud.

Fadnaes Design sagde ...

Super dejligt med så meget liv - man bliver så glad af og se deet. jeg syntes at du har taget nogle super flotte billeder.

Karina sagde ...

Wauw hvor ser det godt ud Cecilie. Og din header er kanonflot.!!!

Margit sagde ...

Det var da en blændende idé... håber det er OK at skrive den bag øret. Det ser SUPER godt ud, og ja, planterne "gør næsten noget ved hinanden". Det skal jeg simpelthen huske!!
Der er bare (endnu engang) blevet rigtig flot på din terrasse.
Din header er HELT utrolig smuk... sikke farver... du er en super god fotograf.
Spændende hvad blomsterløgene bringer ;o)

madamtridse sagde ...

Wow hvor er din terasse bare blevet flot efterårs klar. Mange skønne blomster du har fået blandet sammen. Jeg kan se en lille vindheks. De er bare så flotte.:)
Kanon flot billede du har sat på din header. :)
Håber det bliver en dejlig solskins uge, så du rigtig kan nyde din terasse :)

Netti sagde ...

Hvor har du bare en virkelig smuk terasse! Den ser så indbydende ud til at slappe af i. Sikke flotte billeder du har taget og så med lækker efterårssol :)

Charlie sagde ...

DU er da bare helt utrolig med den terrasse - de kasser indeholder da vist flere blomstrende og smukke vækster end hele min have. Pøj pøj med løgene - forår på terrassen skal nok blive superflot også - men nu nyder jeg foreløbig dit efterårsflor. Knus