tirsdag, september 15, 2009

Fortryllet


Basic Greys Eskimo Kisses er ubetinget en favorit - farverne er klare, friske og helt perfekte til vinterbilleder. På dette layout er billedet fra en smuk smuk januardag i Dyrehaven, hvor sneen knitrede under fødderne og reflekterede lyset på magisk vis.

For at understøtte vintertemaet har jeg malet mit foto med hvid akrylmaling langs kanterne; det giver et sprødere udseende, end det ville, hvis man sleb kanterne med en sandpapirsklods.


Snefnugene er først malet, dernæst belagt med stickles og endelig har de fået en omgang 3D-lak, så de rigtig skinner og gør sig flot på layoutet:I am really happy about Basic Grey's Eskimo Kisses line - it is absolutely perfect for winter pictures with it fresh and bright colours. Lovely.

4 kommentarer:

Netti sagde ...

Hvor er det virkelig smukt lavet. Jeg er vild med billedet og din opsætning og for første gang tror jeg at jeg kan lide BG :)

Karina sagde ...

Superflot. Lækkert billed og flot opsætning til.

Charlie sagde ...

HULK - den er bare SÅ lækkert lavet - og jeg bliver lidt misundelig over alle de skønne ting du får tid til at få lavet. Mind mig lige om at du har lidt flere dagtimer til rådighed end jeg har!!! De snefnug er da nærmest lige til at spise - ser megagodt ud.

Eva Dohn sagde ...

Flot layout. Er vild med papiret med figurerne og dine snefnug.