onsdag, juli 07, 2010

Terrassen 2010 - opus VIII: mellemregning

Overblik over kaosset.

Dagens terrassebilleder er ikke ligefrem skønne, men de er sande. Mellemregningen mellem vildnis og en lidt mere trimmet udgave af vild kultur er ikke særlig elegant, men strengt nødvendig til gengæld.


Nærbillede af både nye og gamle terrassebeboere.

Vi røg en tur i Gertrudenhof i går formiddags - de har gode gulerødder og så mange fine planter! Jeg købte vist nok rigeligt til terrassen, men det skal nok gå; om ikke andet fandt jeg i går ud af, at jeg kan få nogle rigtig fine teracottapotter til nærmest ingen penge. En lidt omvendt løsning, men trods alt en løsning...


Det flyder med plastikpotter og bioskrald.


En af stolene er kommet i tjeneste som skraldeholder...


I dag står den på mere oprydning på terrassen; de fire timer i går var ikke nok, så jeg fortsætter. Jeg glæder mig til at få det hele på plads, så jeg kan gå videre inde i huset med det maling, jeg havde med hjem fra DK. Sjovt som uderummet er førsteprioriteten, når der er blå himmel og 20 grader klokken 8 om morgenen.

3 kommentarer:

Margit sagde ...

Jamen... med den udetemperatur er det da logisk nok... her var 15 gr. MED SOL. Det sidste har betydet at det er blevet lunere op ad dagen.
Jeg må sige at det er imponerende, hvad du har gang i... min gartner har kigget med over skulderen og misundeligt set på dine fine tomater og din lækre basilikum... til gengøæld smovser vi i jordbær, rabarber og hindbær (savle)...
OG kartoflerne er ENDELIG blevet så store at man kan være bekendt at grave dem op!!!
Jeg (læs "vi") glæder mig (os) til at se flere inspirerende billeder... ;o)

Karin A sagde ...

Och vi väntar med spänning på Opus VIII :o)

Ha det gott!
K

Karin A sagde ...

Opus IX skulle det ju vara :o)