lørdag, juli 31, 2010

Invitationer til 60 års fødselsdag


Min far fylder 60 i september, og han bad om at få lavet invitationer til brunchen, der skal markere det nye årti. Kodeordene var tog og blålige farver - jo egentlig ret nemt, ikke?

Da jeg ikke havde alverden af tid at løbe på, kunne jeg ikke nå at bestille papirer specifikt til projektet, så jeg måtte vælge et design, hvor jeg havde papir nok til at lave de 16 invitationer, der skulle bruges. Papirerne er October Afternoons første serie, County Fair. Jeg har egentlig altid været vild med den serie, men jeg har ikke rigtig fået brugt af den. Så jeg fik lavet 16 invitationer med max. to af hvert papir, der er brugt. Det er jeg godt tilfreds med.

Listen over steder repræsenterer vigtige steder i min fars liv; det var en måde at gøre invitationen personlig på.

Invitationerne er lavet, mens vi havde hedebølge hernede. 16 invitationer i 35 graders varme. Godt at jeg bare skulle lave dem ens ;o)

5 kommentarer:

Eva Dohn sagde ...

Flotte kort du har fået kreeret. Og ja, det er utroligt som varmen kan påvirke ens produktivitet.

Tak for linket til Fossil i forrige indlæg, der kommer jeg til at lægge et par Euro :o)

Margit sagde ...

Rigtig fine invitationer, du har kreeret...Jeg kan godt lide den måde, du har anvendt flere mønstre fra papirserien på. Idéen med "punkter" i livet er rigtig fed... den må jeg huske ;o)
Og det lille futtog er jo lige i øjet til HANS fødselsdagsbrunch.
Til lykke med ham... (det er et godt årti - kan jeg røbe...) fnis...
Knus og fortsat god weekend.

Helle sagde ...

mums det er altså lækkert papir. og fedt med de steder .. det gør det da bare skønt personligt. mon ikke han er tilfreds med dem?

Tillykke med ham

Benita sagde ...

Hold da op en lækker papirserie, den har jeg da vist ikke set...

Det er en flot og personlig invitation du har lavet til din far. Det er en genial ide med listen med byer og steder. Den gør bare det hele mere personligt. Flot løst!!!

Karin sagde ...

Super lækker indbydelse til en "drenge"fest ;-)