torsdag, juli 01, 2010

Roskilde Festival

Billedet lånt hos Earcandy.dk


Jeg har kun været på Roskilde Festival en eneste gang i mit liv. Det var i 1997, som var et af festivalens meget våde år, og det var inden festivallen for alvor havde drænet med mere, så det var en helt igennem træls og våd og smattet oplevelse, som jeg aldrig siden er vendt tilbage til. Det betyder ikke, at Roskilde Festivallen ikke spiller en central rolle i mit liv. Jeg er nemlig gift med en festival-elsker, som i går pakkede sin rygsæk og satte sig i kvægvognen mod festivalpladsen. I fem dage hygger han sig med festivalvenner, drikke et par øl (ikke flere, vel?) og hører høj musik. God fornøjelse med det, Kristian.

For 14 år siden sluttede Roskilde Festivallen den 1. juli, og jeg fik min nye kæreste tilbage fra en lille uges musik, øl og hygge. Han var i forrygende humør, og jeg var glad for at være sammen med ham igen. Vi havde været kærester i 1½ måned, men vi havde kendt hinanden hele livet. Den dag besluttede Kristian sig for, at vi skulle forloves, så han overraskede mig med et spontant "ringforlovelsesfrieri", som absolut ikke var ventet. Så Roskilde Festivallen er og har altid været en del af vores historie. Og så er det måske en lille smule vildt, at det i dag er 14 år siden K og jeg blev forlovet...

12 kommentarer:

Thanni sagde ...

Ja når man ser tilbage, så virker 14 år som et meget kort tidsrum :)
Håber at Kristian får en super go' festival - i hvert fald drukner den jo da ikke i regn og mudder denne gang ser det ud til ;D

Anne sagde ...

Tillykke med de 14 år :) Håber du får en glad og solbrun mand hjem i løbet af næste uge :)

Berit Bilde sagde ...

Tillykke med mærkedagen :-)

Det er så rart, når man i parforholdet kan give plads til at man kan lave ting hver for sig.

Margit sagde ...

Først tak for dejligt samvær hos C. i går.Det var altså super hyggeligt. Næste gang må det være mig der holder et "træf", når du er i DK.
Sikken en sød historie ;o) kn godt forstå, at R.F. har plads i jeres hjerter. Dejligt, når sådanne gode datoer printer sig og forever sætter tankerne igang. Vi har heldigvis også sådan nogle herhjemme :o)
Knus og god tur sydover.

Charlie sagde ...

Nåh en sød historie - mon det så var en "ring-dims" fra en dåseøl han trak op af lommen dengang?? =0) Jeg har en bilnøgle der "brænder et hul" på mit køkkenbord!

Kitt sagde ...

Tillykke med det :o)
Jeg er også festival-elsker og jeg tager af sted i dag.

Karin sagde ...

Dejlig historie Cecilie :-)
Søren, min søn, pakkede også sine sydfrugter allerede i fredags, og tog til Roskilde for at stå i kø til venteområdet...... hmm de er nu lidt skøre de festival folk ;-)
I går havde han dog brug for en pause, og tog ind til Sine på Fr. Berg :-))

Eva Dohn sagde ...

Sikken en dejlig historie :o)
Jeg er ikke den store festival-haj men min mand har været på Roskilde riiigtig mange gange.

Ida sagde ...

Tillykke med mærkedagen og tak for en hyggelig dag i Tivoli. Håber K nyder festivalen og at I får en god tur hjem ;)

Fadnaes Design sagde ...

Tillykke med jeres kærlighed. Det er skønt med sådanne minder.

aka sagde ...

Sød historie, og tillykke med dagen.

Karin A sagde ...

En söt historia och tack för att vi får dela den. Grattis med dagen!
Knus
K