torsdag, juli 08, 2010

Schade!

Byen var pyntet til løjerne.

K og jeg mødtes onsdag aften med vores nye amerikanske bekendte, Rebecca & Cyrus (samt nogle af deres bekendte) til fodboldkamp og -stemning i den nordlige del af Bonn.


Inden spanierne var kommet foran.

Stemningen var god og glad det meste af aftenen, men vi kommer jo desværre ikke udenom, at spanierne var bedre på dagen end det unge tyske hold. Vi må heppe på, at de kommer igen om to år, når der er EM. Og ellers må vi jo blive boende fire år mere ;o)


Vores is var også i fodboldstemning.

I halvlegen fik vi is fra en ny isbutik, IsLabor, som laver rigtig god is. Og lidt alternative varianter: jeg fik en almindelig jordbærsorbet men også en appelsin med friske mynte. Ums!

Min egen fodboldfan.

Det var første gang, jeg har oplevet en fodboldkamp på denne måde, og det var en rigtig god oplevelse. Alle var opstemte og begejstrede, der var et trommeband under første halvleg, der blev truttet i vuvuzelaer og drukket øl. Jeg er glad for, at tyskerne gik videre til semifinalen, så jeg fik lov at opleve stemningen herhjemme i Bonn.


Ikke meget lys i mørket - Spanien er foran 1-0.

Som mørket faldt på og spanierne kom foran dalede stemningen noget. Man kunne mærke skuffelsen allerede inden kampen blev fløjtet af, selvom tyskerne dog fortsat heppede, piftede og håbede til det sidste. Bedre held næste gang!

2 kommentarer:

Charlie sagde ...

Ja - ØV - men selv jeg kunne se at de der spanske gutter kunne noget med benene de tyske ikke helt kunne. UHA de var hurtige på trommestikkerne når de løb og vendte på en 2-cent (må det vel hedde nu om dage) når de havde bolden. Nu må det tyske hold så liiige sørge for at vinde så de bliver nr 3 - det er bestemt også en flot placering for et ungt hold. Og tak for foto af K - altid god for en skøn, uhøjtidlig grimasse... Her i huset har vi haft travlt med bryllupskort og indpakning til i morgen - men det kan jeg jo ikke vise før bagefter. =0)

Margit sagde ...

Helt enig med dig i dine fodboldbetragtninger... men den unge tyske hold må have mange år sammen foran sig... og SÅ ser det jo lovende ud!!
Fine stemningsfulde fotos... både med og uden K.
Tak for kigget over skulderen =0)