mandag, juli 05, 2010

Give me hope, JoachimJeg har ventet længe på at poste denne video, men nu har jeg besluttet, at tiden er inde. Danmark er forlængst ude af VM, så vi holder naturligvis nu med Tyskland, som unægteligt spillede imponerende fodbold i lørdags. Min far og jeg så kampen sammen, og jeg var godt nok lidt presset i slutningen af første halvleg, hvor argentinerne gav igen. Heldigvis fik de ikke noget ud af det, og nu glæder jeg mig mægtigt til at se semifinalen et eller andet sted i Bonn. Jeg er sikker på, at der er god stemning!

Om ikke andet så har den her fodboldsang virkelig selvironi og humør. God fornøjelse!

4 kommentarer:

Charlie sagde ...

Hej du og tak for et godt morgengrin. Vigtigt med det bedste hotel og den største bus og SELVFØLGELIG er det vigtigt med de der Nutellamadder når man er tysk. =0) Ikke helt sikker på hvad det er med danskerne og de der æg - det kan jeg ikke tyde - men morsom det er den og det er et superstærkt hold. PØJ PØJ og husk ørepropper for K går da helt agurk med V-hornet når/hvis I vinder.
Og velkommen hjem igen - håber altanen har klaret det godt mens du har været væk.

Margit sagde ...

Ja, men dem satser vi da også på... når man selv er væk og de andre naboer ikke deltager...
SÅ har Tyskland min sympati... og så spiller de pt. simpelthen det allerbedste fodbold.
Tror på, at det unge hold kan klare det hele vejen. Good luck... =0)

Eva Dohn sagde ...

Min datter spurgte "mor, hvilke af de lande, der er tilbage i WM ligger tættest på Danmark?" Jeg svarede Tyskland, og hun responderede "Jamen så holder jeg med Tyskland". Og det gør jeg så også :o)

Netti sagde ...

Velkommen hjem :) Sikke dog en herlig sang..den må jeg lige vise min tyske kollega imorgen :)