torsdag, juli 15, 2010

Solnedgang efter uvejr

Naturens smukkeste effekt.

I går var en streng dag vejrmæssigt, og kulminationen blev da også et ret spektakulært uvejr med regn, vind, lyn og torden. Det hjalp gevaldigt på temperaturen, så det var muligt at få en god nats søvn. Men inden søvnen fik vi glæden af en smuk smuk solnedgang, som jeg kunne se fra terrassen. Jeg kunne naturligvis ikke dy mig, så jeg måtte ned og kigge på solnedgangen og tage lidt billeder.

Natur og kultur i brand.

Mine tomater står "i vejen" for solnedgange set fra terrassen, men det så til gengæld også fantastisk ud med kirketårnet, de våde cherrytomater og den brændende himmel. Samspillet mellem kultur, kulturnatur og vild natur er uimodståeligt.


Rhinlandet i flammer.

Det her billede er meget mørkt, men på en eller anden måde er det også meget repræsentativt for oplevelsen af uvejret og den efterfølgende solnedgang. Det var mørkt og brændende lyst på en og samme tid.

3 kommentarer:

madamtridse sagde ...

ej nogle skønne billeder du har taget af solnedgangen.:) Jeg kan heller ikke dy mig når jeg ser en smuk sol-nedgang eller -opgang.:)
Hvor har du mange tomater på terressen, det må da være super lækkert lige at kunne plukke dem til salaten.:)
Skønne sommerferie billeder fra DK:) Det lyder til at I havde en dejlig tur.:)
Du må ha' en skøn uge.:)

Charlie sagde ...

Så var det jeres tur til et "sommerknald" om jeg så må sige - vi havde enormt tordenvejr for nogle dage siden - så meget at vores VHS/DVD stod af og døde. Men hellere den end fjernsynet den var trods alt 6 år gammel. Skønne naturfotos og flot med dråberne på tomaterne. TAK for din kommentar til Mie - det blev hun glad for.

Karina Beck sagde ...

Hvor er det nogle smukke aftenbilleder!