søndag, juli 04, 2010

Sommer for fuld udblæsning

30 grader...

Kan I holde varmen? Jøsses, den har været streng i denne week-end. Mine forældre og jeg kørte i sommerhus på Odden for at være et sted, hvor det trods alt var til at holde ud at være i varmen. Jeg vil gerne indrømme, at jeg ikke ligefrem er vild med høje temperaturer, og 30 grader er altså alt for varmt til mig. Og 30 grader var netop, hvad der var på sommerhusets terrasse i går...


Friske danske jordbær.

Man kan jo ikke rigtig tillade sig at klage, når det nu rent faktisk er sommer - og week-enden var da også fuld af sol, jordbør, grill på græsset, familie og hygge, så det var en dejlig week-end.

Jordbær kombineret med koldskål - det er da dansk guf.

Jordbærene i Tyskland er gode, men dem man kan købe hos Birgit i Lumsås er de bedste. Det er bare guf. Og så serveret i en kold koldskål, det er friskt og lækkert. Jeg forstår ikke, at vi danskere er de eneste, der for alvor har fået øjnene op for koldskålens lyksaligheder.


Familien bænket om bordet.

Lørdag aften kom min onkel, tante og kusine til middag på Odden, og vi sad med den smukkeste udsigt og en kølig brise, mens vi grillede og hyggede os.


Dessert og en anti-linselus.

Liza bliver nok ikke så glad for, at det her billede har fundet vej til bloggen, men hun ser så sød ud, så jeg håber, jeg bliver tilgivet.


Klokken 4.15 om morgenen er det altså smukt.

Jeg vågnede alt for tidligt i morges, men det har jo sine fordele: jeg fik mulighed for at gå ud og nyde den virkelig smukke solopgang. Den var sart lyserød til at starte med, men bevægede sig løbende over i glødende orange. Spektakulært og smukt - og svært at beskrive med ord, så billeder er nok bedre.5 kommentarer:

Karina Beck sagde ...

Dejlige sommerbilleder.
Jeg er heller ikke så god til de 30grader. Så når jeg har været ude på arbejdet det meste af dagen, bliver jeg ofte indendøre, når jeg kommer hjem. Hvilket min mand slet ikke kan forstå, for han har været inde på et kontor hele dagen...

Bertram sagde ...

Skønne billeder, jeg er ikke så god til varmegrader over 25, så sidder jeg og gisper som en hund SMIL

Berit Bilde sagde ...

Smukke billeder. Der er ikke noget så smukt som sommerens solop- og nedgange

Charlie sagde ...

Den varme lørdag var skøn men VARM - det var natten der nær tog livet af mig - årets første tropenat - uha det var varmt - men jeg klager bestemt heller ikke, bliver det helt tosset må tæerne i et fad med køligt vand og hovedet i sol samtidig - det er sådan en nerie trives bedst - og jeg er jo selv en sart lille blomst... MUHAHAHAAAAA.... Hyggelige familiefotos og ja sødt kusinefoto. I aften står den også på koldskål og jordbær her i huset.

Thanni sagde ...

Nææ, man må jo ikke klage når det endelig ER sommer, men derfor kan man jo godt synes det er liige varmt nok ;D
Koldskål og jordbær er også et hit i vores familie - og hvis der så lige smutter en skefuld vanilleis i tallerkenen også - jamen så bliver det ikke meget bedre ;)