torsdag, april 16, 2009

Vores første post (106/365)

Lige omkring frokosttid trissede jeg gennem Bonn fra hotellet til vores lejlighed. Min plan var at være i lejligheden om eftermiddagen og gøre det, jeg nu kunne gøre uden ret mange af vores ting. Mine forældre havde haft bilen udtamponeret med kasser, værktøj med mere, så der var da nogle ting, jeg kunne pakke ud og kigge lidt på.

Da jeg ankom til adressen lå der en pakke til mig og et kort til os begge - vi har fået vores første post her i det tyske! Hvor hyggeligt - tak for kortet, Lene ;o)

- ja, ja adressen har jeg fjernet

Jeg fik tiden til at gå med at hænge håndklæder op, sætte blomster i vinduet i badeværelset, pakke et par kasser med pynteting ud - og så gik jeg i gang på terassen. Kristian og jeg havde shoppet lidt planter og blomster onsdag, så dem gik jeg i sving med at plante. Det var det dejligste lune sommerlige vejr; helt perfekt til planterier mm. Jeg måtte ret hurtigt indse, at der er rigtig mange og store blomsterkasser på min terasse, for de blomster jeg havde købt og regnet med kunne fylde en halv kasse, fyldte kun en halv. Ups! Men den halve kasse ser fin og gul ud nu ;o)

Udover at plante blomster har jeg plantet tre små hindbærbuske, flyttet om på nogle af de større buske, der allerede var på terassen samt gjort et par kasser klar til at plante blomster i. Det er helt sikkert et "work in progress" - men et fantastisk hyggeligt et af slagsen.

Forresten er det lidt sjovt: der er antennestik på terassen, fordi (som vores udlejer forklarede det) det er så hyggeligt at se bundesliga-fodbold på terassen. Jeg så ikke fjernsyn, men jeg hørte radio, mens jeg nussede med mine planter.

Dagen sluttede med endnu en udflugt til Ikea, hvor vi faktisk slog til på nogle af de ting, vi har snakket om, at vi gerne ville have. Køkkenet i lejligheden er ikke fantastisk, der er meget lidt skabsplads, og der er så godt som ingen bordplads (cirka 50 cm + 30 cm). For at forsøge at afhjælpe det problem har vi købt dette køkkenelement, som vi regner med skal fungere som køkkenhalvø.


For at løse problemerne med manglende opbevaringsplads har vi købt en reol med låger for. Dér skal vi så have vores porcelæn. Det sidste der mangler er så noget plads til kolonialvarer mm, men det må komme, når vi er lidt mere på plads og har bedre overblik over lejligheden.

6 kommentarer:

Ida sagde ...

Hvor hyggeligt at I allerede har fået post i jeres nye lejlighed. Køkkenelementet ser fint ud, men hvor er billedet af dine nye blomster ;0) Det bliver spændende når I får møblerne i morgen og for alvor kan begynde at pakke ud og komme på plads. God arbejdslyst!

Knus fra Ida

Charlie sagde ...

HYGGELIGT at første post ikke var en rudekuvert, ikke?? Smid mig lige en mail med din adresse, ellers kan JEG jo ikke skrive til dig. Glæder mig til at se fotos fra terrassen senere på sæsonen, den ser HELT fantastisk ud.

DianaDK sagde ...

Åh,hvor du hygger dig Cecilie, hvor er det skønt at læse !!

Den terrase bliver da for fed !!

Margit sagde ...

Kan høre at du trives!! ;-) Dine skriblerier oser af tilfredshed. Det er så dejligt at læse... Og det lyder til, at det bli'r en fin terrasse... glæder mig til fotos... ;-)

Eva Dohn sagde ...

Udtamponeret!!!??? Det har jeg aldrig hørt før - men jeg får da diverse billeder på nethinden :o)

Netti sagde ...

Det lyder til at du har haft en dejlig dag..men hvor er billedet af dine blomster? :)

Superlækkert køkkenelement i har købt og en smart måde at læse problemet på :)