torsdag, april 30, 2009

Blomsterne og bien (120/365)

I dag er det Kristians mormors fødselsdag, så til lykke Mormor ;o) Vi håber, det er en dejlig dag og en hyggelig aften i aften.

Jeg har som skrevet tidligere sået en del frø på terassen, og her kan man se en kasse, der forhåbentlig i løbet af sommeren kommer til at blomstre og gro. Jeg skal i gang med nogle ispinde og have lavet blomsterskilte, for poserne kan nok ikke holde hele sæsonen igennem.


Jeg har fanget en hveps (jeg vil tro, at det er en hveps...), som er enorm! Det er almindelig størrelse terassebrædder, den sidder på. Den er måske 3 cm lang. Den er bare stor! Jeg skal vist have mig et par klipklappere, så jeg ikke går barfodet på terassen, hvis der er flere af denne størrelse heromkring. Det kan tilføjes, at damen her ikke fik lov at flyve videre og bosætte sig - hun led en krank skæbne på min terasse...

120: 30. april

Det er lidt grumset vejr i dag, så dagens billede er desværre med meget hvid himmel, men jeg har lovet min mor at poste et billede af netop denne udsigt. Så her er den... Farverne er markant mere voldsomme i virkeligheden, men kameraet og jeg er ikke lige blevet enige om, hvordan der kan kompenseres for det grå vejr.

5 kommentarer:

Gitte sagde ...

Det er noget af en udsigt I har. Den ser ihvertfald smuk ud på billederne.

Det er en rigtig god ide, at have klip klapperne parat. De er mit bedste våben til at klaske kryb med. Men hvad mon bien/hvepsen har drukket, siden den er blevet så stor.

Knus Gitte

Dorit sagde ...

Kan meddele at det er en stor hveps og ikke en bi, min far var nemlig biavler (hobby), så derfor ved jeg helt sikkert forskellen på de to insekter. Du kunne godt have klasket den een på kasketten, for det er en hvepsedronning, der er ude at gnave stykker af din terrasse til at bygge sit bo med, hvor der kan lægge sine æg, og så kommer der 1000-vis af dem senere på sommeren ! Og de kan stikke og elsker syltetøjet til morgenmaden, som du skal nyde på altanen... så altså, dem kan man få meget "fornøjelse" af på et tidspunkt.

Jette / ma11edina sagde ...

Hvor bliver det altså bare hyggeligt på jeres terrasse - med og uden hvepse - men ufff for en basse!!

Netti sagde ...

Hvor ser det bare vildt lækkert ud med den udsigt.
Uff sikke en stor hveps du der har fanget..

Ida sagde ...

Skøn udsigt! Den er meget bedre end udsigten fra jeres gamle lejlighed. Glæder mig til at se alle de blomster der kommer på jeres terasse.