søndag, april 12, 2009

Kristians arbejde, Rhinen og flere blomstrende træer (102/365)

I dag var mine forældres sidste dag i Bonn i denne omgang, og vi skulle ud og se, hvor Kristian arbejder nu, samt spadsere langs Rhinen. På vej ned mod parkeringspladsen måtte vi nappe et par billeder af en af de berusende smukke alleer med blomstrende kirsebærtræer. Her er et billede med kirsebærtræer og mine forældre. Et billede kan overhovedet ikke gøre træernes skønhed fyldest - I må komme ned og se dem næste forår ;o)


Første stop var så FN ved Rhinen, hvor Kristian udpegede, der hvor han nu arbejder. Han stillede troskyldigt op til fotosession foran FN - nu med grønne træer:


Kort fra UNFCCC's hovedkontor står denne smukke, smukke magnolia, som jeg ikke kunne lade stå i fred...


Selvfølgelig findes der et gæstgiveri ved Rhinen, hvor man kan få en kop øl (eller kaffe, hvis man mere er til det). Som sagt så gjort:


Frokosten blev indtaget på en italiensk restaurant i Bad Godesberg (en forstad til Bonn), og så retur til hotellet, inden mine forældre pakkede deres sager og kørte hjem til Danmark efter en hyggelig påske her i vores nye by.

Kristian og jeg har lejet en bil i denne kommende uge, da vi overtager vores tyske lejlighed på onsdag. Vi vil gerne en tur i Ikea, på planteskole med mere i ugen som kommer. Det bliver rigtig spændende at flytte ind og indrette på ny.

Jeg håber, at I har haft en rigtig dejlig påske - og at I nyder den sidste påskedag imorgen.

5 kommentarer:

madamtridse sagde ...

Sikke nogle skønne billeder fra Bonn. Hvor er det smukt med de kirsebærtræer i fuld flor. ´Det lyder til at I havde en dejlig påske med dine forældre.
Forsat rigtig god påske.

DianaDK sagde ...

WOW !!! Jeg elsker kirsebærtræer og den allé er da bare helt fantastisk, hold da op !!!!

Det ser ud til at foråret i Bonn er helt fantastisk, jeg glæder mig til vi når så lang i lille DK

Dorit sagde ...

WAUW, hvor er de træer smukke, og ja, jeg ved godt de skal ses IRL, intet billede kan gøre det ud for synet af alle de 1000 blomster. Der ser jo bare så forårsagtigt ud i Bonn, heldigvis har påsken her nordligere også været super !

Margit sagde ...

FANTASTISK!!!
HOLD DA OP... sikken nogle træer. Det er da VILDT.
Glæder mig til at høre (og se...) jeres fine indretning når I har gjort Bonn usikker i den kommende uge :)

Charlie sagde ...

HOLD da op et flot kirsebærfyrværkeri - og selvom det selvfølgelig var endnu flottere i virkeligheden er det nu godt nok et lækkert foto du har fået taget. DEJLIGT at høre at lejligheden er på plads og I snart flytter ind - og HOVSA - så fik vi jo ikke sagt rigtig farvel til dig - du må nøjes med et blog-knus... =0)