mandag, april 13, 2009

Gennem tågerne (103/365)

Kristian og jeg har lejet en Golf, og den kunne vi nok godt vænne os til at køre rundt i. Der er godt nok stor forskel på vores lille danske go-cart, og denne store tyske flyder. Vi må se, om ikke vi skal skifte bilen ud, når der er styr på alle udgifter til flytning med mere.

Dagens tur indledtes med at køre ud for at finde en geocache, Kristian ikke havde fundet, da han ledte i sidste week-end. I dag var der mere held i sprøjten, så vi fandt cachen og kom af med en travelbug, som Kristian havde med i lommen.

Vi var så tidligt af sted, at solen ikke havde nået at brænde tågerne af. Nær cachen stod denne gamle mølle, som vi kunne skimte gennem tågerne:


Meget passende for højtiden lå cachen nær et af Tysklands UTALLIGE kors, der står mere eller mindre tilfældigt spredt omkring i landskabet. Jeg er jo som bekendt ikke én, der er kendt for at gå i kirke eller for at tro, men i dag synes jeg nu alligevel, at Jesus skal få lov at være med på bloggen.


Opad dagen lykkedes det solen at vinde over tågerne, så det igen blev lækkert forårsvejr. På vores tur nåede vi til Belgien (igen), og på vej hjem igen kørte vi ad en motorvej, omkring hvilken der var mængder af træer, der blomstrede med smukke hvide blomster. Herligt herligt!

3 kommentarer:

LaChris sagde ...

Ih det lyder da sørme til at I trives i Tyskland...dejligt ! Og sikke skønne fotos i dit forrige indlæg...smukke smukke træer...glæder mig at det hele springer ud herhjemme.

Netti sagde ...

Lækre kirsebærsblomster du har fået på din header?! er de allrede så langt fremme i Tyskland?? De der kors finder man også i Ungarn overalt..gad vide hvad de symbolisere? Mon det er trafikofre?

Charlie sagde ...

Hej og god påske. Håber ikke den lille blå kutter bliver alt for ked af det hvis den læser med på bloggen. =0) De kors og lignende vejaltere ses også meget i Frankrig - der er det dog ikke mindesmærker men mere for at beskytte de troende bilister og de ofrer også en lille blomst i ny og næ.