torsdag, april 30, 2009

En uges opdateringer... (112-119/365)

Uhada - en lille uges tid i Danmark, og så gik bloggen helt i stå. Det er ikke imponerende. Til gengæld havde jeg en fantastisk tid i Danmark og Sverige. Bloggen skal bringes up to speed, og denne gang kommer det altså til at blive i én post, så jeg imorgen (1. maj) kan starte op igen for alvor.

Onsdag gik turen retur til Danmark med tog fra Bonn til Hamborg og videre derfra til København. Hvis man ser bort fra, at mit tog blev forsinket fra Bonn og dernæst på vej til Danmark, så jeg ankom i København en time for sent, gik det fint. Inden jeg satte mig i toget, kom jeg forbi min nye bys smukke kastanjeprydede plads:

112: onsdag den 22. april


Torsdag var Line og jeg i Fields og småshoppe lidt, og jeg hentede mine forældre i lufthavnen. Inden da nåede jeg lige at nyde lidt af det spæde danske forår i mine forældres have. Skønt at få forår mere end én gang i år.

113: torsdag den 23. april


Fredag var en hyggelig dag med mine forældre, og min far og jeg fik gennemført et lille photo shoot, vi har snakket om længe. Billederne af min far og hans elskede bil skal bruges til et scrapprojekt, som I vil se i den kommende tid. En nyvasket bil i solskin ser nu godt ud!

114: fredag den 24. april


Lørdag stod så på scrap i lange baner. Inge-Britt og jeg havde tilmeldt os til ScrapEvent i Helsingborg, og det var herligt. Der var små smuttere, men vi havde en dejlig week-end med super fede projekter, og godt selskab. Det er altså en fantastisk fornemmelse at være sammen med 120 andre mennesker, som også brænder for scrapbooking.

115: lørdag den 25. april


Søndag fortsatte ScrapEventet i samme fine stil med en masse tryk på. Billedet er en detalje fra et af week-endens projekter.

116: søndag den 26. april


Mandag var en rolig dag, hvor jeg blev klippet og tog en tur ud med en gave til en veninde. Om eftermiddagen sad jeg og nussede med lidt kort inspireret af week-endens event. Mandag aften var vi til en hyggelig middag hos Esben og Sus, hvor vi nød deres super lækre overetage. Mums! Dagen afsluttedes med et spektakulært tordenvejr, som vi så henover Københavns tage - hvem har så brug for et fjernsyn?

117: mandag den 27. april


Tirsdag kørte jeg så retur til Bonn, og denne tur var endnu mere uproblematisk end turen til Danmark. Det var herligt at komme hjem til byen, som fortsat er skøn, og til vores hjem som er dejligt. Desværre er der ikke noget billede fra tirsdag - ups!

118: tirsdag den 27. april


Onsdag var jeg så hjemme igen, og den stod på udpakning og arbejde på terassen. Der er sået en del forskellige blomster, som jeg glæder mig vældigt til at se spire og gro. Udpakningsmæssigt ar jeg i gang i mit scrapværelse; jeg kan godt mærke, at jeg mangler alle mine hylder for at kunne komme helt på plads. Heldigvis henter Kristian en bil i aften, som skal gøre det nemmere for os at komme i Ikea, Bauhaus med mere - og hjem til Sus' phd-festlighed. Det bliver dejligt.


119: onsdag den 28. april

Så er jeg vist up to date, og imorgen kan bloggen startes på ny.

3 kommentarer:

Jette / ma11edina sagde ...

Sikke et program du havde på din tur til DK ;-). Ja, det var nogle skønne og inspirerende dage til Scrapevent! Sjovt at se et kort, med ideerne fra pp-kurset...det synes jeg faktisk var lidt sjovt :-D. Rigtig god weekend.

Netti sagde ...

MAn bliver jo helt forpustet af at læse din blog..hold da op hvor har du haft meget at se til - men det luyder nu også hyggeligt ;)

Ida sagde ...

Lyder som om du haft en god tur til Danmark og er blevet glad for at bo i Bonn. Super dejligt at se at det går fremad med at komme på plads. Ha' det godt og pas godt på dig selv!!!