torsdag, april 16, 2009

Tiefgarage og andre vigtige beslutninger (105/365)

Onsdag den 15. april overtog vi helt officielt vores hjem her i Bonn. Det gik helt uden problemer, så nu glæder vi os frygteligt til, at alle vores møbler dukker op lørdag morgen. Inden da kan vi ikke gøre ret meget i lejligheden, så vi bor fortsat på hotel med møbler, lille køkken og internet.

Der er så mange nye ting, vi skal overveje og tage stilling til. Da vores nye hjem ligger stort set midt i Bonn, er parkeringsmulighederne ikke ligefrem fantastiske. Kristian drømmer meget om en ny bil (og jeg drømmer velvilligt med), og den skal naturligvis også have et sted at bo. I den modsatte ende af vores lille gade, ligger der et kollegie, og hvert værelse har parkeringsplads i kælderen - men der er jo ikke så mange studerende, der har bil. Så nu pønser vi meget kraftigt på at leje en plads til bilen.

(jeg har fjernet info-oplysningerne)

3 kommentarer:

DianaDK sagde ...

Hvor bliver det bare spændende med den nye lejlighed !! Så skal du rigtig igang med indretningen snart, hvor fedt.

Din nye header er bare for skøn, for sådan lyst til at kaste mig ind i bilen og fræse på weekend hos dig når jeg ser al den forår, haha

Charlie sagde ...

en Tiefgarage - jamen det kan man da ikke leve uden - god ide. Så er dollargrinet også tempereret når man skal på tur i varmen. Og så er der jo en studerende der kan spise makrel i tomat for 55€ ekstra hver måned. =0)

Netti sagde ...

Jeg er så spændt på hver dag at komme forvi din blog og se hvad der nu er sket i dit liv :)
Det var da smart at man kan leje en garage og det er da egentligt også billigt for den leje.
Held og lykke med jeres møbler på lørdag :)