onsdag, april 08, 2009

Det sidste seje træk (97/365)


Tirsdag den 7. april var så dagen, hvor flyttemændene kom for at tømme vores lejlighed. Det vil være løgn at sige, at det har været en fornøjelse at pakke tingene sammen, sorterer og gøre lejligheden klar, men det blev gjort og alle vores sager blev båret fra anden sal af 3 stærke mænd på lige under 2½ time. Det er helt sikkert penge givet godt ud ikke selv at skulle brække ryggen på den tjans. Jeg var vildt imponeret og en lille smule rystet over den måde, de gik til deres arbejdsopgave. Men samtidig meget taknemmelig for ikke selv at skulle slæbe mere (bortset fra to tunge kufferter, der skulle med til Bonn).

Det var en underlig fornemmelse at forlade lejligheden og sige pænt farvel til to af de fire mennesker, der skal bo der, mens vi er i Tyskland. Det føltes sært, men jeg har tillid til vores lejere, og jeg håber naturligvis, at de bliver lige så glade for lejligheden, som vi er.

Udover tomheden, så afdækker dette billede også hvor langt eller kort foråret er udenfor vinduerne på Nørrebro. Der er ingen blade på træerne udenfor vinduet.

2 kommentarer:

Karina sagde ...

Tre etager og stor altan! Det lyder lækkert. Tillykke med jeres nye hjem.

Netti sagde ...

Er det ikke underligt sådan at leje den ud til andre? :) Men godt at flyttemændene kunne klare flytningen med et snuptag.