mandag, januar 28, 2008

CHA-nyheder

Den 10.-13. februar er der CHA i Anaheim i Californien. CHA er den halvårlige messe, hvor scrapfirmaerne præsenterer deres nye varer. Det er et halvårligt højdepunkt for scrappere, og på Lifetime gør vi meget for at have sneak peeks på de nye ting. Vi har faktisk et særligt forum til disse peeks, og i dag er der kommet en del nye til.

Der er et par af firmaerne, som lancerer papirer med voldsomme men super fede farver. Jeg er klar til nogle papirer med knald på, og jeg glæder mig til de kommer ud i handlen.

3 kommentarer:

Sarah sagde ...

Spændende at se de nye ting der kommer.
Hav en god dag.

Dittepigen sagde ...

Åh ja der er mange lækre sager, sad i går og måtte koncentrere mig for at holde på mundvandet.
Kan iøvrigt fortælle dig at jeg ofte snuser rundt på din blog, og nyder at følge med i dit leben, men det er vist første gang jeg lægger en hilsen til dig. Har haft besøg af Inge-Britt her til aften, tænk om få døgn sidder hende og familien i et fly på vej til Vietnam :0)
Skal selv til Paris om halvanden uge, bare gemalen og jeg, så der er noget at se frem til. I denne uge har jeg fri, derfor tid og overskud til denne hilsen.
Knus fra Ditte

Jeanette sagde ...

Hej! Är inne och kollar på din blogg ganska ofta. Tänkte bara säga att jag tycker du gör jättefina saker. Hittade dig via Theresa.