fredag, januar 11, 2008

Jeg har besluttet mig for at skrive mere...

eller på engelsk "I resolve to journal more" - det er ugens tema på Lifetime, og jeg har lavet to layouts til dette tema. Det første er med et billede af mig, der tager billede af mit spejlbillede i en julekugle. Jeg er ret syg med det billede, fordi man kan se en del af familiejuletræet, mine forældres spisestue og min fars juletog. På en eller anden måde fanger billedet meget godt julen, og derfor handler min tekst også om mit forhold til denne herlige højtid.

Det store stykke filt er fra Fancy Pants, og det var faktisk ret nemt og sjovt at arbejde med. De store journaling spots er fra Collage Press, og de er super fede. Man køber dem som almindelige 12x12 ark og skærr så selv de enkelte spots ud. De er cremefarvede og kan derfor anvendes på mange af de mere distressede papirer, jeg holder så meget af. De røde brads er SUPER lækre velvet brads fra Creative Café.

Det andet layout er med billeder fra min og Norris picnic ved Stillehavet. Jeg synes, at det smukke blå hav står mere ud mod den brune baggrund, end hvis jeg havde valgt at scrappe layoutet i blå farver. De store journaling spots på dette layout er fra Fancy Pants; de har mønster på begge sider, og nogle af dem har et citat eller et motiv på den ene side.Susans artikel om hvorfor journaling er vigtigt, er virkelig super. Hun fanger mange af de gode pointer, og jeg blev inspireret til at fortsætte med at skrive mere og mere journaling. Jeg synes egentlig ofte, jeg skriver meget, men man kan vel altid blive bedre. Skriver du journaling?

6 kommentarer:

Diana sagde ...

Jeg ville gerne lave mere journaling end jeg allerede gør, men nogle billeder scrapper jeg bare fordi jeg synes de er sjove og så er det svært at skrive tekst. Er det inde på Lifetime at du har læst en "klog tråd" ?? Kunne være sjovt at læse den

Majer sagde ...

Ja! Jeg har altid journaling på mine LO's. Det sker en enkelt gang imellem, at jeg laver sådan et "til pynt LO", uden journaling.

Var ind for at købe nogle af de journalingcards, du havde linket til, men de var desværre udsolgt allesammen.

God eekend fra Majer

Betina Olesen sagde ...

Hej cecilie

Nu har jeg fulgt med på sidelinien af din blog et stykke tid, ja, faktisk fra før du tog til USA....
Jeg synes du lave nogle utrolig flotte LO'er, jeg er bare helt vild med din stil.....

Julelo'et er helt i top, det er da bare for fedt et billede du der har taget, det må helt klart liftes engang. Du bruger også mange spændende materialer, som jeg ikke har set her i Danmark.

Ang. dit spørgsmål, så prøver jeg altid at have noget journalig på, men blive bedre kan man vel altid ;-)

Hygge fra Betina

Charlie sagde ...

Hej - super julefoto - den ide må jeg huske og din dag med fusserne i vand ser også lækker ud. Jeg kan altid godt lide brunt og blåt sammen. Ja - jeg kan godt lidt at der er tekst på mine LO - nogen gange synligt andre gange skjult, men jeg vil da bestemt læse artiklen - for klogere kan man jo heldigvis altid blive.

piabau sagde ...

Super flotte loer,er vild med det fra stillehavet det er så stemningsfuldt og har nogle lækre farver. Jeg bruger ikke så ofte journaling, tror jeg ser på loet som var det et maleri jeg skulle male, men jeg vil prøve at blive bedre da det har en betydning for mine efterkommere at kunne læse noget af historien.

Dorit sagde ...

Hej Cecilie.
Jeg er også en af dem der smugkigger en gang imellem, har jo nogle tags liggende fra dengang der var en tagswap igen på GQ, det er snart længe siden....
Du har en dejlig stil og laver noget rigtig godt scrap, så jeg vender tilbage tit.