mandag, januar 28, 2008

Lidt nyt og en opdatering

Mit vejledermøde fredag gik rigtig godt, så jeg er på rette vej med specialet, hvilket naturligvis er en stor glæde. Jeg skal, i løbet af denne uge, have skrevet min dispensationsansøgning, som heldigvis ikke skal være meget mere end ½ side. Det burde jo være relativt hurtigt overstået.

Det har været week-end, og jeg har lidt nyt scrap at vise. Det første her er et layout med et billede fra julen. Liza står og kigger ind på Finn og Lone, der tænder lysene på træet. For mig fanger det billede essensen af julen. Det er hyggen, magien, hemmeligheden. Og det at Liza også naturligt er trådt ind i denne tradition gør det kun endnu bedre.

Papirerne er Basic Grey Fruitcake og skitsen er en Becky Fleck modificeret lidt.


Jeg har solgt min scraptaske (jeg håber, du er glad for den, Else) og i den lå der Bazzill boshers, som jeg købte det første år, jeg var scrapper (2005). Jeg tror ikke, jeg har brugt mere mere end en, men nu kom de frem, og Wendy fra LMs design team havde foreslået, at jeg stemplede på mine boshers. Det skulle naturligvis prøves, og jeg er glad for resultatet. Det er fedt at få brugt nogle af de ting, men har liggende.Har du fornylig fundet genopdaget noget af dit scrap?

2 kommentarer:

netti sagde ...

Det ser superflot ud. Dejligt når man genopdager noget af sine gamle indkøb og kan bruge dem.

Gitte sagde ...

Sikke da en superide - det må jeg også prøve med mine grimme brune - måske lidt glimmer osv. vil gøre underværker.
Superflot LO, hvor der kigges ind på juletræet. Man kan næsten fornemme øjeblikket.