tirsdag, januar 08, 2008

Scraprevision

Susan har lavet en ekstra blog, hvor hun holder regnskab med de scrapting hun køber og bruger. Jeg blev så inspireret af ideen, at jeg selv har lavet en scraprevisionsblog. I år vil jeg løbende holde øje med, hvad jeg køber, og hvad jeg bruger.

Fordi mit scrapværelse er indrettet som det er - med alle mine ting i gamle glas og ikke i originale beholdere - har jeg ingen anelse om, om jeg nogensinde bruger noget op. På den her måde kan jeg forhåbentlig i det mindste få overblik over, om jeg bruger mere, end jeg køber.

Jeg vil hermed opfordre de scrappere, der læser med her, til at gøre det samme. Det vil være sjovt at følge hinanden igennem året, og jeg er sikker på, at de fleste af os føler, at vi har så mange scrapsager, at vi kunne scrappe i årevis uden at købe nyt?

Her kan I se min Scraprevision.

3 kommentarer:

Diana sagde ...

Det var dog en frygtelig farlig idé, den tør jeg ikke være med på, for jeg er ikke i tvivl om, at jeg bruger mere end jeg køber ;)

Anonym sagde ...

ej det tør jeg slet ikke og være med på ha ha ;) men jeg prøver dog det i år og virkelig bruge noget af det jeg har, og når jeg køber nyt så ikke købe det jeg har i forvejen, som jeg ikke bruger så meget af ;)

Charlie sagde ...

Ideen er god Cecilie og 10 p for at du prøver - men nu har jeg liiige ryddet op - og mere end 1 mirakel i samme måned tør jeg slet ikke planlægge. LOL