fredag, februar 08, 2008

Længe siden

Der har været en del på spil i mit liv de seneste par uger, og så kan bloggen ikke være første prioritet, men nu er der lidt ro, og så må jeg hellere få opdateret. Jeg har scrappet et par layouts, lavet en del kort og et enkelt Valentines minialbum. Det sidste var til en dt-feature på Lifetime, og jeg må indrømme, at jeg ikke er ret vild med Valentines, men derfor kan jeg jo godt lave et projekt. Jeg regner med at putte det med i LM-auktionen senere på året.Billedet er fra Tivoli, hvor Kristian og jeg var inde og kigge på juleilluminationer og -lys 30. december. Vi havde vores trefod med, så vi rigtig kunne tage billeder af lyset. Jeg ville lave et layout, som var mørkt men stadig balanceret så det ikke blev dystert. Endnu en gang har jeg brugt boshers, og de to af dem er stemplet med kinesiske tegn, så de passer til temaet.

Her er så Valentines minialbummet, som vel taler for sig selv. Jeg har brugt en masse forskellige alfabetstickers, blandt andet mine elskede thickers. De giver altså virkelig noget særligt. På kortene her under har jeg også brugt thickers, men denne gang er det tallene, jeg har forsøgt at få brugt. Der er alt for mange tal med i sådan en pakke thickers, og det er ikke ret tit, jeg bruger tal på mine layouts. Hvad gør du?


Layoutrt her er med billeder af mig, der skærer mit første græskar. Papirerne er fra Scenic Route, mens flagremusene er fra Making Memories. Jeg ville have layoutet til at være rent men samtidig minde mig om Halloween.
Sidst men ikke mindst er der et helt spritnyt layout af Bertram. Vi kan vel godt regne ud, hvem der er ansvarlig for bukserne på hovedet...? De glade papirer er fra American Craft, og igen er titlen skabt med thickers. Man bliver glad af billeder og papirer som disse.


Foruden scrap har jeg brugt tid på mit speciale samt de to kurser, jeg tager på KU her i foråret. Det ene om USA i 1900-tallet og det andet om de store epidemier 1500-1960. Sygdomshistorie interesserer mig virkelig meget. Det er et kompliceret og interessant område at studere. Og særligt pestens hærgen har en særlig fascination for mig. Jeg regner med at skrive opgave om det store pestudbrud i Marseilles i 1720. Men mere om det, som kurset skrider frem.

6 kommentarer:

charlotte sagde ...

Hejsa,

Jeg har været herinde og lure mange, mange gange, og nu må jeg hellere lige få skrevet en lille kommentar! :-)

Det er helt vild flotte ting du laver! Meget nydeligt. Jeg bliver stærkt inspireret når jeg kigger herind. Tivoli LOet er super lækkert - sikke et flot billede! Og arkene du har valgt at bruge, synes jeg passer så flot til. Super flot helhed!
Valentines albummet blev virkelig sødt og romantisk. Hjerteform og det hele.
Jeg er en af dem der også ELSKER Thickers! Der er så mange muligheder for at mikse de forskellige typer alfabeter og farver - det giver noget helt specielt!!

Dit studie lyder spændende. Det må være et stort emne at skulle igang med ang. pesten. Held og lykke med det hele.

God weekend!

piabau sagde ...

Rigtig flotte ting du har lavet

Marianne sagde ...

Hvor jeg dog savner papir, stempler og klister mellem mine fingre!!!
Dejligt at se nyt fra din hånd - kender kun ALT for godt det med opdateringen af blog....

Knus fra mig

netti sagde ...

Det er nogle vildt flotte layouts du har fået lavet. De er spækket med lækre detaljer og skønne farver :o)

Charlie sagde ...

Totalt skøn Tivoliside med et meget KLOGT udsagn på. At du ikke er vild med Valentines kan man bestemt ikke se af dit hjertealbum og alle de andre LO og kort i dette indlæg er også lækre og flotte. Bukser på hovedet - jamen det er da en TYPISK mandeting så jeg gætter på K !! =0)

Gitte sagde ...

Ååh - jeg er vild med det Tivoli-LO og især teksten. Jeg elsker den slags tekster og hvis jeg "låner" den til et LO, skal jeg nok skrive, hvor jeg har den fra.

Supersødt hjertealbum. Held og lykke med dine studier - det lyder som et spændende emne. Jeg fulgte fornylig med i en dokumentar om sygdomme i den/de kongelige familier.