mandag, februar 22, 2010

When life hands you lemons


Jeg har en veninde, som trængte til noget opmuntring, og da jeg så så Pink Petticoats When life hands you lemons sæt og kort, lå idéen om at sende hende et kort lige for. Jeg har holdt mig særdeles tæt til forlægget - så tæt at jeg endda selv har printet papirerne ud. Pink Petticoats papirer og stempler er SÅ fine.Inde i kortet har jeg også sat en citronskive og så tegnet lidt løse streger for at omkranse det felt, hvor teksten skal stå.
I have a girlfriend who needed some cheering up and when I saw Pink Petticoat's set When life hands you lemons I knew what to do. I kept very close to the original card - so close that I even printed the papers from the set. Pink Petticoats stamps and papers are really pretty.

5 kommentarer:

madamtridse sagde ...

....make lemonade.:)
Et skønt kort du har lavet til din veninde. Dejligt med lidt opmuntring når humøret er lidt nede.:)Det kort bliver hun helt sikkert rigtig glad for.
Kan man andet med de super lækre farver. Jeg bliver helt i forårs humør af det kort.:)
Tak for linket:)
Du må ha' en dejlig uge.:)

Eva Dohn sagde ...

Rigtig sødt kort - og ditto tanken bag det.

Dejligt med en god veninde :o)

Margit sagde ...

WOW... både en super fin idé med lidt opmuntring... og et rigtig sødt kort. Lækre forårsfarver... og det ser rigtig godt ud med "rammen" til tekst...
God dag.

Helle Sahl sagde ...

Cute og enkelt. Hun bliver helt sikkert glad.

Netti sagde ...

Sikke et flot kort. Jeg er sikker på at din veninde bliver rigtig glad for kortet. Dejlige forårsfaver.