tirsdag, februar 09, 2010

Winter im Hofgarten (layout #20)

Layout nummer 19 er nærmest umuligt at tage billeder af - nu har jeg prøvet siden sidste uge uden succes, så her kommer i stedet layout nummer 20.

Billedet er fra 3. januar, og vi har ikke haft ret meget sne hernede, så jeg må jo scrappe dér, der har været. Det er nærmest ironisk, at jeg er hernede den vinter, hvor Danmark er lagt under dyner af sne... Nå, men man kan ikke vinde hver gang, og her er jo dejligt, og vi har haft sne.


Layout #20 i 2010.

Layoutet er baseret på en af de nye Page Maps skitser; jeg har taget en af dem til et A4 layout, vendt på hovedet og gjort større - men man kan da stadig se skitsen inde bag ved.


Jeg har købt en skabelon til at sy cirkler, og den skulle naturligvis prøves - den virker og det er jo rart.Snefnuggene er lavet med min nye Martha Stewart snefnug-punch - ums den er god!

8 kommentarer:

Nancy Thomas sagde ...

You do these winter scenes so well! Beautiful.

madamtridse sagde ...

Ej Cecilie hvor er det vinterLO bare utrolig smukt. Sikke nogle lækre detaljer. :)Jeg bliver helt inspireret til at komme igang igen med at scrappe. :)
Du må forsat ha' en dejlig uge.:)

Charlie sagde ...

20 LO i år. HULK - du piller ved min dårlige samvittighed. Nå men jeg kommer da i det mindste til at lave flere end sidste år - det VED jeg. FLOT FLOT FLOT - farverne og opsætningen og de syede cirkler. Tak for inspirationen - hvis du også lige sender mig lidt tid og et spark bagi - så lover jeg at lave et LO inden månedens udgang!!! =0)

Benita sagde ...

fornemmer man lidt vinterfornemmelsen i dine layouts for tiden?

Det er endnu et flot layout fra dig. Glæder mig til at se layout nr. 19

Charlie sagde ...

KAN i øvrigt ikke videregive en award uden at have dig på listen så værsgod.

Pia sagde ...

wow hvor er dine sne layouts flotte og med så mange lækre detaljer

Netti sagde ...

Hvor laver du norlge virkelig flotte vinterlayouts! For hunnen da. Jeg elsker som du bruger dims og tekst på layoutet. Flot punch du har fået.

Mona sagde ...

Uhhh Et skønt, skønt LO!!

Savner dig - mon vi snart ses igen?...

Knus
Mona