tirsdag, februar 02, 2010

Magic (layout #18)

Layout #18 i 2010.

Ja, rækkefølgen på mine layouts er lidt rodet, men det skyldes at nogle af dem endnu ikke kan lægges op her på bloggen, så jeg har ikke sprunget nummer 17 over.

Layoutet her er baseret på en af de nyeste PageMaps, og jeg har hygget mig med Basic Greys Eskimo Kisses (der er vist snart ikke mere tilbage af serien i mine gemmer) og lidt andre gode sager. Billederne er fra vores tur i Rheinaue, og jeg er vist kommet til at skrive noget tekst, der er lidt mærkelig i forhold til billederne - det hænder... Men det er nok ikke det sidste layout fra i søndags.

Journaling der ikke passer 100%.I had to scrapbook some of the pictures from Sunday and will more than likely scrap more of them. I've used a PageMaps' sketch and Basic Grey Eskimo Kisses; I don't think I have much left of that line. It is simply gorgeous.

13 kommentarer:

Nancy Thomas sagde ...

Beautiful! I can almost feel that cold crisp day.

MH72 sagde ...

hvor sjovt med teksten der ikke lige passer - måtte grine lidt! Men jeg så jo din billed samling den anden dag, så det giver skam mening!
Jeg er vild med baggrunden - de hvide fnug på det blå papir. Ddet ser super godt ud

Charlie sagde ...

Ja sne der ligger og vejr som I havde den dag - det er SKØNT. Men herhjemme høvler det ned med sne lige nu og fyger så fuglene dårligt kan sidde fast på grenene i haven - det er knap så ØNDIGT. Men yndigt og sart det er lige hvad dit LO er - og jeg forstår også godt teksten fordi jeg nød alle de smukke fotos du viste i går. FLOT baggrund med noget der også er mit yndlingspapir fra jul.

Karina sagde ...

Hvor er det sejt at du allerede har lavet et layout af billederne fra i går! Lækkert sne layout.

LaChris sagde ...

Hvor er det et smukt LO...virkelig magisk ;O)

Thanni sagde ...

Et skønt LO! - og titlen kan jo ikke passe bedre, for slet ikke at tale om dit papirvalg - virkelig en rigtig smuk helhed :)

Ditte sagde ...

Cecilie, har kun ét ord for dit LO, smukt! Du har før, med stor succes, præsteret at få vinterkulden frem på et layuot. Må sige jeg synes din farvesammensætning er formidabel. Nå, nok med al det roseri ;o)
God weekend!

madamtridse sagde ...

wow hvor er det LO bare skønt. Elsker vinter LO.:)Super lækre detaljer. Jeg må vist prøve at lifte:O)
Hvor er dine vinterbilleder bare smukke.:)
Du må ha' en rigtig skøn weekend.

Helle Sahl sagde ...

Hold da fast så produktiv du er. Og det ser super flot ud.

Majer sagde ...

Uha et lækkert LO. Jeg vil så gerne lave et par vinter LO's (har jo ligesom masser af sne at fotografere ;-) ), men har ikke rigtigt noget vinterpapir... måske finder jeg på noget en dag.

Netti sagde ...

Superflot layout..det er da lige før at du får mig overbevist om det der BG papir.

Trine sagde ...

Hej Cecilie

Tak for en flot og alsidig blog. Du laver nogle rigtig flotte ting og jeg er spændt hver gang jeg ser din blog, hvad du nu har lavet.

Derfor skal du have en award fra mig. Den ligger på min blog og det eneste du skal er at kopiere den over.

Mange tak, Trine

Margit sagde ...

Super, super lækkert vinterLO. Du kan trylle... med opsætning, fede fotos og lækre detaljer, så stemningen bare strømmer ud af LO'et.WAUUWWW...
Og sikke lækre billeder fra vinteren på "jeres kant"... synes godt nok det er svært at vænne sig til kulden.... bbbrrrrrrrr.....
God søndag.