tirsdag, februar 23, 2010

Forår på en bakke


Selvom det er gråt og trist ude i dag, så fornemmer man klart forårets komme her i Bonn. Temperaturen har sneget sig over 5 grader og skal stige endnu mere i løbet af ugen, fuglene kvidrer lystigt, og der er knopper på en del af træerne. Åh, det er skønt.I week-enden var der masser af sol, og så kan man se, at lejligheden trængte til lidt opfriskning. Jeg havde også mægtigt lyst til at tage foråret med indenfor, så jeg har købt en lille støvet grøn bakke og fyldt den med forårsgodter. Bakken, sommerfuglene, reden og ægget er fra en af mine absolut favoritbutikker i Bonn, Strauss.Fuglen her er fra en anden af mine favoritbutikker i byen, Knauber. De har alt muligt fint, og deres afdeling med ting til blomsterbinding har så mange cool ting. Jeg er begejstret for fuglene, som er rigtig fine og flot lavet.Spring is coming and I wanted to bring the season into my home so this was the solution: a tray full of spring.

5 kommentarer:

Charlie sagde ...

ÅHH - jeg må lige tage mig i at snuse til skærmen - FORÅR - ja ja ja - det er DET vi vil have. GOD ide - jeg må fluks finde på noget i samme stil derhjemme. Nyd solen dit heldige asen. Mind mig lige om det - den er stor og varm og gul og skal sidde oppe på himlen, ikke?? Her sneede det igen i morges.

Margit sagde ...

Jamen... det glæder mig da, at foråret VED at det skal finde vej hertil den nordlige halvkugle... brrrrrrrr.... det er stadig koldt og med sne og UFFFFFFF!!!
Dejligt at se og høre at solen og varmen er på vej... i hvert fald til jer ;o)
Søde dekorationer, der kan få humøret i top og få optimismen tilbage på sporet, ikk'?
Jeg HAR også opdaget nogle vintergækker der er på vej i haven... men sneen gemmer dem så snart de har kæmpet sig vej... :o(
Gad vide hvor høje sådan nogle kan blive?? ;o)
God dag...

Helle Sahl sagde ...

Hvor ser det dejligt ud. Her har vi sne, sne og sne. Desværre ikke på den pæne måde, men bare enorme meterhøje skovled bunker over alt.

Charlotte sagde ...

*suk* - bare det var her det var lidt varmere - og så med begyndende knopper på træerne! Det lyder til at være dejligt, der i Bonn. :0)
Nydelig forårsdekoration du har lavet. Bliver så glad af alle de farver.

Netti sagde ...

Må jeg komme ned til dig og bo?? :) Her er der nemlig ikke det fjerneste tegn på forår, men derimod mere sne..suk.
Hvor er din bakke vel nok fin. Jeg kan godt forstå at du vil have foråret ind i lejligheden :)