fredag, februar 19, 2010

Lys over vores fremtid (layout #21)

Layout #21 i 2010.

Det er vanskeligt at forstå, men det er et år siden Kristian fik opkaldet fra FN, som bekræftede at vores fremtid bød på en tilværelse som udedanskere i Bonn. Vi havde på forhånd aftalt, at når / hvis Kristian fik jobbet ville vi fejre det ved at brænde det her fine svenske lys af, for det kunne nok ikke overleve flytningen sydpå.


Bølgepap giver ganske meget dybde, må man sige.

På årsdagen tænkte jeg, at det var oplagt at poste dette layout, som er liftet ret voldsomt fra Webmoster Helene. Jeg har vist nok købt papiret til en LM feature men ikke brugt det, og jeg må indrømme, at jeg synes, det var vanskeligt papir. Men jeg faldt ved et tilfælde over, at Helene havde lavet en del layout med den her serie papirer, og så var det jo nærliggende at lifte fra hende.


Webster's Pages gamle alfabet.

Af en eller anden grund har Webster's Pages ændret fonten på deres fine alfabeter, men jeg er nu mere vild med den gamle model, som kan ses på titlen på det her layout. Så fin en font, og det er lækkert at den kommer i to størrelser.


Lidt flere detaljer fra layoutet.
A year ago today K got the call that announced that he would be starting at the UN in Bonn come april 2009. We had decided to celebrate by burning this beautiful Swedish candle and I thought that posting this layout today would be fitting. It is hard to believe that it's been a year already.

The layout is a lift from the Swedish scrapper Webmoster Helene. I am happy I saw her use of the Webster's Pages papers since I find them rather difficult to work with.

7 kommentarer:

Karina sagde ...

Superflot med mange fede detaljer. Jeg elsker det papir.
Rigtig god weekend.

Charlie sagde ...

Er der allerede gået 1 år siden vi sad hos Margit og du var ved at flytte!!! Sådan noget papir er jeg også mester i at købe, ae, og aldrig få brugt til en dyt. Så TAK for et kanon LO til inspiration fyldt af lækre detaljer. Meget smukt og stemningsfuldt.

Eva Dohn sagde ...

Flot Layout. Elsker Websters papirer.

Helle Sahl sagde ...

Super flot. Elsker det papir men synes også det er lidt svært. Skønne detaljer og dybde.

Ha´en rigtig god weekend.

Margit sagde ...

Jamen... hvor flyver tiden hen????
Fantastisk stemningsfuldt LO. Og jeg kan heller ikke bruge den slags papirer... før måske nu... når jeg får sådan en smuk inspiration og en masse lækre detaljer serveret på et "sølvfad"...
God week-end ;o)

Netti sagde ...

Hvor er det et flot layout du har lavet og ja den font er virkelig lækker.

Sarah sagde ...

Tænk at det allerede er et år. Tiden går godt nok hurtigt. Vi har boet i Holbæk i 2 år nu og det er også 2 år siden jeg startede i turnus. Det er ikke til at forstå.
Jeg synes papiret fra Websters page er så fint, jeg har bare ikke haft købt noget for jeg ved at jeg aldrig får det brugt. Dit LO er nu blevet rigtig rigtig flot.
Jeg har også fået købt med nogle af de bogstaver, Ihhh de er fine...
Hav en god dag.
Jeg har en uge med fuld knald på arbejdet.