fredag, september 05, 2008

CHA nyheder

Ugens LM Style udkommer i dag, og temaet er nyheder fra CHA. Vi har arbejdet med serier, der allerede er tilgængelige i butikkerne, men også med papirer der er på vej. For mit vedkommende har jeg arbejdet med forskellige MME-papirer samt en af de nye serier fra Basic Grey:

Kortene her er lavet med MME Just Dreamy 2, og jeg kan faktisk godt lide mixet af rød, pink og teal - den blå gør de røde stærkere


Med Basic Grey Offbeat har jeg lavet dette lille album, hvori Kristian og jeg kan forsøge at holde styr på, hvor meget vi bruger på mad... Det er lidt skræmmende at skrive alle indkøb op; især nu hvor mad ikke lige frem er billigt.




Det sidste er mine projekter er et layout med MME Snowed In, som er en super lækker serie, og billeder af Bertram. Billederne er fra november sidste år, hvor vi var i Tika med Esben, Sus, Christian, Heidi og Bertram.


For at juletræet blev endnu mere festligt har jeg pyntet det dels med forskellige embellishments og dels med Doodlebug Velvet Flocking og Sugar Coating Glitter:

2 kommentarer:

Inge-Britt Pedersen sagde ...

Super flot. God ide at holde styr på pengene. Jeg har også Doodlebug flok men har ikke prøvet det endnu - men det ser fedt ud. Søde kort.

Ida sagde ...

Bertram ser jo altid sød ud og når billederne er gode, så er det jo "let" at lave et smukt LO. Du får det i hvert altid til at se nemt ud.